Joukkuetestaus

Esport-valmennuskeskuksessa testataan vuosittain yli 2000 urheilijaa seuratasolta olympiaurheilijoihin. Testituloksista saatu kokonaiskatsaus auttaa valmentajaa ja lajin parissa toimivia ymmärtämään paremmin, mitkä ominaisuudet ovat vahvuuksia ja mitkä asiat kaipaavat erityistä huomiota eri ikäluokissa. Tämä puolestaan auttaa ohjaamaan harjoittelua ikäluokittain oikeisiin asioihin, mikä edesauttaa lajisuorittamista ja siinä kehittymistä ikäluokasta toiseen.

Urheilijatestauksen suurimmat ja pitkäkestoisimmat hyödyt saadaan silloin, kun testaus aloitetaan varhaisessa juniorivaiheessa. Testitilanne on erityisesti nuorelle urheilijalle erinomainen paikka oppia lisää itsestään ja omasta terveydestään ja samalla liikunnan harrastamiseen saa aivan uudenlaista näkökulmaa ja motivaatiota.

Lue tältä sivulta lisää testeistämme ja varaa aika omalle joukkueellesi!

Ota yhteyttä

Teemme joukkuetestejä pääasiassa jalkapallo-, salibandy- ja jääkiekkojoukkueille ja lisäksi mukautamme testejä useiden eri lajien tarpeisiin. Olemme räätälöineet testikokonaisuuksia esimerkiksi maajoukkuepurjehtijoille, alppihiihtomaajoukkueelle ja monille muille lajeille. Kehitämme jatkuvasti lajitestejä ja testipaketteja yhdessä lajiliittojen, seurojen sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Testivalikoimaamme kuuluvat

  • Polkupyöräergometritesti, laktaattitestit pyörällä ja juosten (käytössä 400 m sisäjuoksurata)
  • Nopeutta ja ponnistusvoimaa mittaavat kennotestit
  • Liikkuvuus- ja lihaskuntotestit
  • Lajiliittojen testipatteriston mukaisia testejä
  • FMS (Functional Movement Screen) lihastasapaino-, toimintakyky- ja liikkuvuustesti

Ole yhteydessä niin räätälöidään juuri teidän joukkueellenne sopiva testikokonaisuus!

Lisätiedot ja varaukset:

Jussi Pesola
Puh. 044 770 3245
etunimi.sukunimi@esport.fi

 

Testivalikoima