Ninja Park Junior

Ninja Park Junior Esport Centerissä

Esport-jäsenet voivat tuoda 0-5-vuotiaat lapsensa maksutta Esport Centerin tiloissa sijaitsevaan Ninja Park junioriin oman treenikertansa ajaksi (maks. 2h/treenikerta).

Ninja Park juniorista löydät pomppulinnan, pallomeren, kiipeilyseinän, rakennuspalikoita sekä paljon muuta kivaa puuhaa!

Otathan muut huomioon ja tuot lapsesi meille vain täysin terveenä, kiitos!

Aukioloajat

Ma klo 16.00-20.00
Ti klo 15.30-19.30
Ke-to klo 16.00-20.00
Pe SULJETTU
La klo 9.00-14.30
Su SULJETTU

HUOM! Ninja Park Junior on suljettu toisena pääsiäispäivänä 1.4.

Säännöt ja ohjeet

Esport Centerin Ninja Park Junior on 0-5-vuotiaille lapsille tarkoitettu palvelu vanhempien liikuntaharrastuksen
ajaksi (enintään 2 tuntia/kerta). Noudatathan sovittuja kellonaikoja, Ninja Park Juniorin aukioloajat ovat myös ohjaajien työaikoja. Lapset leikkivät Ninja Park Juniorissa vanhempiensa vastuulla, myös silloin kun henkilökunta on paikalla. Palvelu on tarkoitettu Esport-jäsenten (ei koske Express- ja Arena Card -jäseniä eikä Arenan 10- korttiasiakkaita) ja Esportin mailapelaajien lapsille. Esport-jäsenille palvelu on maksuton, mailapelaajille hinta on 10 €/lapsi/kerta.

Turvallisuussyistä lasta ei saa viedä pukuhuoneisiin, kuntosalille tai liikuntasaleihin. Tuothan lapsen siis aina ensin Ninja Park Junioriin ennen liikunta- ja pukuhuonetiloihin siirtymistä ja noudat vasta sen jälkeen, kun olet itse valmis lähtemään.

Hoidathan lapsesi ruokailut ja wc-asioinnit ennen Ninja Park Junioriin saapumista. Ninja Park Juniorin henkilökunta ei vaihda vaippoja. On myös suositeltavaa, että kuivaksi harjoittelevalle lapselle laitetaan vaippa Ninja Park Junioriin tullessa.

Ninja Park Juniorissa ei voi harjoitella vanhemmista erossa oloa, joten tuothan lapsen Ninja Park Junioriin vasta, kun hän on tottunut käymään hoidossa kodin ulkopuolella. Tarvittaessa ohjaajat soittavat vanhemman paikalle, jos lapsi on itkuinen, nälkäinen tai ei pysty toimimaan sovussa muiden lasten kanssa. Pidäthän siis puhelimesi lähettyvillä kuntoilun aikana. Ethän tuo väsynyttä, nälkäistä tai sairasta lasta Ninja Park Junioriin.
Lapsen kädet tulee pestä ennen hoitoon tulemista.

Ulkovaatteet sekä lastenrattaat jätetään niille varattuun tilaan.
Omien eväiden tuominen Ninja Park Junioriin on kielletty. Lapsella saa olla mukana oma juomapullo/tuttipullo
(kirjaathan pulloon lapsen nimen). Emme toivo lasten tuovan mukanaan omia leluja. Esport ei ota vastuuta lapsista, jotka tulevat Ninja Park Junioriin. Lapset leikkivät vanhempien suostumuksella ja vastuulla. Esport ei vastaa rikkoutuneista eikä kadonneista tavaroista. Löytötavaroita säilytetään kaksi viikkoa. Lapsella tulee olla paljain jaloin, tossut- tai liukuestesukat jalassa.

Extreme Esport Ninja Park 6-10-vuotiaille

Muistathan, että 6-10-vuotiaiden Ninja Park toimii Extreme Esportissa!

Esport-jäsenet voivat tuoda 6-10-vuotiaat lapsensa maksutta Extreme Esportin Ninja Parkiin oman treenikertansa ajaksi (maks. 2h/treenikerta). Ninja Parkiin saa tuoda lapsen vain ja ainoastaan silloin, kun huoltajalla on voimassaoleva Esport-jäsenyys ja huoltaja on menossa itse käyttämään Esportin liikuntapalveluita.

Ninja Parkissa lapsilla on käytössä kaikki Extreme Esportin aktiviteetit jättitrampoliineista WipeOutiin. Ninja Park on Esport-jäsenten käytössä Extreme Esportin aukioloaikoina. Lapset pomppivat Extremessä aina vanhempiensa vastuulla. Extremessä tulee olla Extreme Esport trampoliinisukat, joita voi ostaa Extremestä hintaan 3 €/pari.

Extreme Esport sijaitsee Esport Centerin tiloissa osoitteessa Koivu-Mankkaan tie 3. Sisäänkäynti Koivu-Mankkaan tien päädystä.

Esport pidättää oikeuden muutoksiin.