Työhyvinvointi ja Tyky-palvelut

Hyvinvoiva työyhteisö on tehokas ja toimintakykyinen. Työhyvinvointia kehittämällä voidaan luoda terve työyhteisö ja innostava työpaikka, jossa työntekijän on hyvä olla.

Esport tukee yrityksenne henkilöstön työhyvinvointia ja työkyvyn ylläpitämistä tarjoamalla siihen laadukkaat puitteet ja juuri teidän tarpeisiinne sopivat työhyvinvointipalvelut. Oli kyseessä virkistyspäivä, yksityistunti tai pidempiaikainen henkilöstön hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen tähtäävä projekti, räätälöimme teille ammattitaidolla sopivan kokonaisuuden toiveidenne mukaan.

Olemme edistäneet jo yli 40 vuoden ajan satojen eri yritysten henkilöstön hyvinvointia. Ole yhteydessä niin räätälöidään juuri teidän yrityksellenne toimiva kokonaisuus!

Työhyvinvointipalvelut

Tarjoamme yrityksellenne kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja parempaan työkykyyn johtavia ratkaisuja. Hyvinvoinnin kehittäminen alkaa yrityksenne nykytilan ja tarpeiden kartoituksella. Kartoituksen perusteella teemme yhdessä suunnitelman, jolla saavutetaan juuri teidän yrityksessänne konkreettisia ja mitattavia tuloksia hyvinvoinnin saralla.

Esportin kattavasta ja monipuolisesta liikuntatarjonnasta löytyy kaiken tasoisille ihmisille sopivat liikuntamuodot aina LesMills -tunneista HotYogaan ja mailapeleihin. Esportin kuntotestiasemalla voimme suorittaa teille monipuolisesti erilaisia kunto- ja työkykytestejä ja hyvinvointianalyysejä. Testauspalveluiden avulla voidaan kartoittaa kattavasti henkilöstön fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin taso ja henkilökohtaisen palautteen avulla löytää turvalliset ja tehokkaat työkalut terveyden ja työkyvyn kehittämiseen.

Hyvinvoinnin suoratoistopalvelu Wellnet mahdollistaa täysin uudella tavalla henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen. WellNetin kautta yrityksenne pystyy vähentämään henkilöstön passiivisuutta ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia helposti ja paikkariippumattomasti ilman kuntokeskusjäsenyyttä.

Mikäli työhyvinvointipalvelujen tarve kohdistuu tilojemme vuokraamiseen, on sekin järjestettävissä. Tilamme sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, aina kokouksista seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin sekä Esportin monipuoliset tilat luovat tilaisuuteesi inspiroivan ja innostavan ympäristön.

Lisätietoa liikuntavaihtoehdoista, vuokratiloista ja kuntotesteistä löydät alta.

”Varman kuntoryhmä on saanut ison porukan työikäisiä liikkumaan aktiivisesti Esportin valmennuksessa, huomioiden istumatyön ja jokaisen osallistujan liikuntatason 

Jani Hakonen, yhteyspäällikkö VARMA