Työhyvinvointi

Esport on lukemattomine liikuntamahdollisuuksineen Pohjoismaiden monipuolisin liikunta- ja hyvinvointikeskus ja samalla vahva toimija työhyvinvoinnin edistämisen saralla. Oli kyseessä lyhyempi virkistyspäivä tai pidempiaikainen henkilöstön hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävä projekti, Esportin ammattitaitoinen hyvinvointitiimi auttaa saavuttamaan toivotut tulokset. Ydinosaamistamme on ihmisten liikuttaminen ja fasiliteetit siihen ovat kerrassaan loistavat.  

ONNISTUMISIA

Räätälöimme Esportissa hyvinvoinnin edistämiseen tähtäävän toiminnan aina yrityksen toiveiden mukaan. Työkykyriskien tunnistaminen on edellytys onnistuneeseen kokonaisuuteen ja tässä tavoitteessa Esportin monipuolinen testiasema on avainasemassa. Joskus lyhyt virkistyspäivä riittää, mutta toisinaan tarvitaan monipuolisempia keinoja ja pidempää ajanjaksoa haluttujen muutosten saavuttamiseksi. Mukana voi olla niin ryhmässä tapahtuvaa toimintaa kuin yksilöllistä ohjaustakin.  

”Varman kuntoryhmä on saanut ison porukan työikäisiä liikkumaan aktiivisesti Esportin valmennuksessa, huomioiden istumatyön ja jokaisen osallistujan liikuntatason 

Jani Hakonen, yhteyspäällikkö VARMA 

Liikuntavaihtoehdot

Esportin kattavasta liikuntatarjonnasta löydät yrityksellesi sopivan tavan liikkua: tarjolla mm. uusimpia uutuuksia, hikitreeniä ja mailapelejä!