InBody-mittaus

InBody-kehonkoostumusmittauksen avulla saat sellaista tietoa terveydestäsi, mitä puntarin lukema ei näytä eikä peilistä katsomalla selviä. Kehonkoostumusmittaus kertoo tarkat tiedot kaikista eri ainesosista, joista keho koostuu: nesteistä, mineraaleista, proteiineista ja rasvasta. Mittaus on hyödyllinen tapa seurata kehon sisäistä tilaa ja erityisesti siinä tapahtuvia muutoksia.

Esportilla kehonkoostumusmittaus tehdään tarkalla InBody-mittarilla. Se raportoi yksilöllisestä ravitsemustilasta ja henkilön terveydentilasta tarkkuudella, joka ei muilla menetelmillä ole mahdollista. Mittausmenetelmä perustuu pienen sähkövirran johtamiseen kehon läpi. InBody-mittaus arvioi kehon koostumusta pelkän impedanssin perusteella eikä käytä mitattavan taustatietoja (kuten sukupuoli, ikä, kehon rakenne) osana mittaustuloksia.

Näin mittaus tapahtuu: Mittaus tapahtuu astumalla avojaloin, kevyessä vaatetuksessa (t-paita ja trikoot/shortsit tms.) laitteen päälle ja ottamalla kiinni laitteen kahvoista. Mittaus kestää pari minuuttia, jonka jälkeen saat tulostettuna kattavan raportin kehosi koostumuksesta. Raportti käydään läpi yhdessä testaajan kanssa.

Esportilla käytettävät mittarit:

InBody 770 (Esport Center)

InBody 270 (Esport Bristol)

Mittauksesta saadaan muun muassa seuraavat arvot:

· Painoindeksi (BMI)
· Perusaineenvaihdunta (BMR – Basal Metabolic Rate)
· Suositeltava kalorinsaanti
· Rasvaprosentti
· Rasvamassa
· Lihasmassa
· Kehon vesi
· Viskeraalirasvan arvo

Luotettavan mittaustuloksen varmistamiseksi on suositeltavaa:

· olla ravinnotta ja juomatta vähintään 2 tuntia ennen mittausta
· vältettävä alkoholin käyttöä 2 vrk ennen mittausta
· vältettävä voimakasta fyysistä rasitusta vähintään 12 tuntia ennen mittausta
· vältettävä diureettien (nesteenpoistolääkkeiden) käyttöä mittausta edeltävinä päivinä
· tyhjennettävä virtsarakko ennen mittausta

Hinta: 35 €, Esportin jäsenille 29 €

Onko sinulla kysyttävää testin sisällöstä tai sinulle sopivista muista testeistä? Ole yhteydessä testiasema@esport.fi. Autamme mielellämme löytämään juuri sinun taustaasi ja tavoitteeseesi sopivan testikokonaisuuden.

Esportin kehonkoostumusmittaus