Valmennus ja kuntotestaus

Esportin valmennuspalveluiden avulla saavutat tavoitteesi lähtötasosta riippumatta. Yhdessä ammattilaistemme kanssa asetat tavoitteet kohti parempaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Olipa tavoitteenasi olla aktiivisempi arjessa, tulla vahvemmaksi tai tehdä kokonainen elämäntaparemontti, valmennustiimimme auttaa sinua onnistumaan!

Valmennuspalveluihimme kuuluvat Personal Training -valmennukset sekä kuntotestaus. Personal Trainingiin tutustuminen käy helpoiten Personal Training -Lähtötilannekartoituksen (55 min) kautta. Palvelu sisältää hyvinvointikartoituksen sekä joko kehonkoostumusmittauksen tai tekniikkaopastuksen kuntosalilla. Kartoituksesta saat hyvän kokonaiskuvan lähtötilanteestasi ja juuri sinun tilanteeseesi ja taustaasi sopivat suositukset jatkoon. Kartoituksen voit ostaa verkkokaupasta ja varata ajan varauskalenterista.

Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja nostavat tutkitusti motivaatiotasi liikunnan harrastamiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen. Meillä on vuosikymmenten kokemus kuntotestauksesta ja testaamme vuosittain noin 3000 eri henkilöä.

Aloittaminen on helppoa – kun olet tutustunut tällä sivulla valmennuspalveluihimme, voit varata itsellesi ajan varauskalenterista. Valmennuspalvelut voit ostaa joko paikan päältä keskuksistamme tai verkkokaupastamme.

Tätä on Esportin Personal Training -palvelu

Personal Training -palvelut

LÄHTÖTILANNEKARTOITUS 55 min 

Kaipaatko hyödyllistä, terveyttäsi edistävää tietoa kehostasi sekä hyvän startin liikunnan aloittamiseen tai jatkamiseen?

Lähtötilannekartoitukseen sisältyy Personal Trainerin haastatteluun perustuva hyvinvointikartoitus sekä joko kehonkoostumusmittaus tai tekniikkaopastus kuntosalilla. Kartoituksesta saat ammattilaisen arvion sekä suositukset jatkotoimenpiteiksi fyysisen kuntosi ja hyvinvointisi edistämiseen.

Palveluun ei kuulu treeni- tai kuntosaliohjelman tekemistä. Palvelu on veloitukseton uusille Esportin Flex- ja Smart-jäsenille (palvelu on maksullinen Express- ja Arena-card -jäsenille). Palvelun normaalihinta on 129€.

Lähtötilannekartoituksen voit ostaa verkkokaupasta ja varata ajan varauskalenterista.

PERSONAL TRAINING -KUUKAUSIVALMENNUS (EDULLISIN TAPA TREENATA PT:N KANSSA!)

Esportin uusi Personal Training -kuukausijäsenyys on kätevä ja edullinen tapa treenata säännöllisesti Personal Trainerin kanssa. Tapaamiskertoja voi olla kuukausittain yksi, kaksi tai neljä. Kuukausijäsenyys on erinomainen keino pitää yllä säännöllistä liikuntarutiinia ja saada ammattilaiselta tukea ja tsemppiä treeniin joka kuukausi! Tämä on kätevä ja edullisin tapa treenata säännöllisesti PT:n kanssa kuukausimaksulla! Valmennus alkaen 75 € /kk (min 3 kk valmennus)

PERSONAL TRAINING -PAKETIT

Personal Training -paketeista voit valita tavoitteisiisi sopivimman määrän tapaamisia 5-100 tapaamiskerran välillä. Sovitte yhdessä Personal Trainerin kanssa, kuinka usein harjoittelette – yhdessä treenaaminen on mahdollista useamman kerran viikossa tai halutessasi tapaamiset voidaan järjestää esimerkiksi kuukauden välein, ohjelman tai tavoitteiden päivittämisen tiimoilta. Kun haluat aloittaa, varaa aika varauskalenterista ja hanki paketti joko verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta ennen tapaamista.

DUO-PAKETIT

Duo PT on kimppatreeni Personal Trainerin kanssa kahdelle henkilölle samanaikaisesti. Duo PT on hyvä vaihtoehto esimerkiksi pariskunnille tai kaveruksille! Huom! Yhteen DUO-tapaamiseen kuuluu 55 minuutin treeni kahdelle henkilölle kuntosalilla. Ohjaus ei sisällä ohjelmien tekemistä.

Personal Training -hinnaston löydät täältä.

Lähtötilannekartoitus - startti hyvään kuntoon

Kuntotestaus

Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja nostavat tutkitusti motivaatiotasi liikunnan harrastamiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen.

Esportin kuntotestiaseman kaikki kuntotestit ovat validoituja, tutkittuun tietoon perustuvia testejä ja käyttämämme testilaitteet ovat markkinoiden tarkimpia. Meillä on vuosikymmenten kokemus kuntotestauksesta ja testaamme vuosittain noin 3000 eri henkilöä. Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

Kuntotestimme sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta ja olemme sitoutuneet siihen, että jokainen meillä kuntotestissä käynyt lähtee kuntotestiasemaltamme positiivisin ja motivoitunein mielin. Kuntotestiin tullessa sinun ei tarvitse miettiä oletko hyvässä vai huonossa kunnossa tai viitsitkö tulla testiin nykykunnollasi, sillä testien tavoitteena on antaa sinulle tarkka lähtötilannearvio ja suuntaviivat parempaan kuntoon ja energisempään arkeen.

Asiakkaidemme kokemuksia

Olemme keränneet alle asiakkaidemme kokemuksia Esportin Valmennuspalveluista:

Missä asioissa Esportin Valmennuspalvelut ovat auttaneet sinua?

 • ”Kehittymisessä, tulosten saavuttamisessa nopeammin”
 • ”Kuntoutumisessa ja toimintakyvyn palauttamisessa”
 • ”Tavoitteellisemmassa harjoittelussa”
 • ”Säännöllisen liikunnan ja rutiinin löytämisessä”
 • ”Kunnon kohottamisessa”
 • ”Painon pudottamisessa”
 • ”Voi kertoa mitä teen vääriin ja miksi paino ei putoa”
 • ”Oikean suoritustekniikan löytämisessä, tekniikan parantamisessa”
 • ”Liikkuvuudessa, piilolihasten venyttelyssä”
 • ”Uusien liikkeiden ja harjoitusten oppimisessa”
 • ”Monipuolisemmassa kuntosaliharjoittelussa”
 • ”Heikkouksien löytämisessä, ongelmien korjaamisessa”
 • ”Ravintoneuvonnassa, ruokavalion suunnittelussa”
 • ”Elämänmuutoksessa, kokonaisuuden hallinnassa”

Millaisia kokemuksia sinulla on Esportin Valmennuspalveluista?

 • ”Löysin omiin tarpeisiini sopivan trainerin”
 • ”Vuosien kokemuksella todella ammattimaiset tekijät”
 • ”Parempi kuin muualla”
 • ”Monipuolinen, olen erittäin tyytyväinen”
 • ”Koen hyväksi, testauspalvelu iso etu”
 • ”Monta Personal Traineria, löytyy varmasti sopiva”
 • ”Treeni-innon sytyttäjä, jämäkkyyttä treenaamiseen!”

Kuulemme mielellämme myös sinun kokemuksiasi Esportin Valmennuspalveluista. Jos haluat jakaa oman kokemuksesi, ota yhteyttä jussi.pesola(at)esport.fi. Palkitsemme kokemuksia jakaneet veloituksettomilla kuntotesteillä!

Tutustu Personal Trainereihimme