Esport Eagles

Esport Eagles on espoolainen monilajinen urheiluseura, joka keskittyy liikunnan iloon ilman turhia ylimääräisestä kilpailuista aiheutuvia voittamispaineita. Mukavalla yhteispelillä ja reilulla pelillä Eaglesissa lapset oppivat sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyä. 

 

 

lajit

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tavoitteena on vastata lapsien toiveisiin ja käyttää hallimme erinomaisia puitteita hyväksi. Ohjelmassa on kauden aikana paljon pallo – ja mailapelejä. Lisäksi hulluttelemme erilaisten leikkien parissa ja myös Esportin puuhapuisto (Extreme) tulee tutuksi. Ohjaajamme ovat huippuluokkaa ja heillä on sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Eagles harjoittelee aina keskiviikkoisin.

HarjoituksetKe Esport Arena klo 17:00 (alakoululaiset)

Lisätietoja:Lasse Heikura050 4913704etunimi.sukunimi@esport.fi

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua täällä.

Hinnat

Seuran kausittainen (syksy) toimintamaksu on 199 € ja se sisältää:
• vakuutuksen, pelipaidan, jäsenmaksun & jäsenedut ja palvelut

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua täällä.

 

 

 

Tervetuloa Esport Eagles -perheeseen. Together we fly. 

”Lapsille ja nuorille säännöllinen ja monipuolinen liikunta ovat avainasemassa terveellisiin elämätapoihin ja parempaan elämänlaatuun. Monipuolinen liikunta johtaa lapsen hyvään henkiseen tasapainoon ja tukee lapsen hermostollista kehitystä. Erityisen tärkeää on se, että liikunta tulee lapsille tutuksi hauskassa ja kannustavassa ympäristössä!”

– Jere Lehtinen, Leijonien A-maajoukkueen General Manager ja monipuolisen liikunnan puolestapuhuja