Esport Eagles

Esport Eagles on espoolainen monilajinen urheiluseura, joka keskittyy liikunnan iloon ilman turhia ylimääräisestä kilpailuista aiheutuvia voittamispaineita. Mukavalla yhteispelillä ja reilulla pelillä Eaglesissa lapset oppivat sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyä. 

 

 

lajit

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Tavoitteena on vastata lapsien toiveisiin ja käyttää hallimme erinomaisia puitteita hyväksi. Ohjelmassa on kauden aikana paljon pallo – ja mailapelejä. Lisäksi hulluttelemme erilaisten leikkien parissa ja myös Esportin puuhapuisto (Extreme) tulee tutuksi. Aikuiset ohjaajamme ovat huippuluokkaa ja heillä on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Järjestämme kyseistä toimintaa aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Jäsenet voivat itse valita mihin osallistuvat. Voivat käydä kerran tai vaikka kolme kertaa viikossa omien mahdollisuuksien mukaan.

Harjoitukset

Ma Esport Arena klo 17:30 (alle 11 v.)
Ma Esport Arena klo 18:30 (yli 11 v.)

Ke Esport Arena klo 17:30 (alle 11 v.)
Ke Esport Arena klo 18:30 (yli 11 v.)

Su Esport Arena klo 15:00 (alle 11 v.)
Su Esport Arena klo 16:00 (yli 11 v.)

Lisätietoja:

Lasse Heikura
050 4913704
etunimi.sukunimi@esport.fi

Hinnat

Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 29 € ja se sisältää:
• vakuutuksen, pelipaidat, jäsenedut ja palvelut)

Vuosimaksun lisäksi maksat ainoastaan kuukausimaksun 39 €/kk

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua täällä.  

 

 

 

Tervetuloa Esport Eagles -perheeseen. Together we fly. 

”Lapsille ja nuorille säännöllinen ja monipuolinen liikunta ovat avainasemassa terveellisiin elämätapoihin ja parempaan elämänlaatuun. Monipuolinen liikunta johtaa lapsen hyvään henkiseen tasapainoon ja tukee lapsen hermostollista kehitystä. Erityisen tärkeää on se, että liikunta tulee lapsille tutuksi hauskassa ja kannustavassa ympäristössä!”

– Jere Lehtinen, Leijonien A-maajoukkueen General Manager ja monipuolisen liikunnan puolestapuhuja