Esport Eagles

Esport Eagles on espoolainen monilajinen urheiluseura, joka keskittyy liikunnan iloon ilman turhia ylimääräisestä kilpailuista aiheutuvia voittamispaineita. Mukavalla yhteispelillä ja reilulla pelillä Eaglesissa lapset oppivat sosiaalisia taitoja sekä tiimityöskentelyä. 

 

 

lajit

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Syyskuusta alkaen lapsilla on  mahdollisuus valita ennen jokaista tuntia haluamansa liikuntamuoto kolmesta eri vaihtoehdosta. Vakituinen vaihtoehto tulee talvikaudella olemaan salibandy ja sen seurana on kaksi vaihtuvaa valinnaista. Kesäkaudella (toukokuu-elokuu) vakituinen vaihtoehto on jalkapallo. Valinnaisina lajeina vaihtelevat mm ultimate, koripallo, futsal, perinneleikit, tanssi, voimistelu, liikunnallinen askartelu, paralajit ja Esport Extremen puuhailut.

Lisätietoja:
Lasse Heikura
etunimi.sukunimi@esport.fi

 

 

 

 

Hinnat

Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 29 € ja se sisältää:
• vakuutuksen, pelipaidat, jäsenedut ja palvelut)

Vuosimaksun lisäksi maksat ainoastaan kuukausimaksun 39 €/kk

Mukaan toimintaan voit ilmoittautua täällä.  

 

 

 

Tervetuloa Esport Eagles -perheeseen. Together we fly. 

”Lapsille ja nuorille säännöllinen ja monipuolinen liikunta ovat avainasemassa terveellisiin elämätapoihin ja parempaan elämänlaatuun. Monipuolinen liikunta johtaa lapsen hyvään henkiseen tasapainoon ja tukee lapsen hermostollista kehitystä. Erityisen tärkeää on se, että liikunta tulee lapsille tutuksi hauskassa ja kannustavassa ympäristössä!”

– Jere Lehtinen, Leijonien A-maajoukkueen General Manager ja monipuolisen liikunnan puolestapuhuja