Esport yrityksenä

Esport on suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla yli 40 vuoden ajan. Lue lisää alhaalta.

Esport yrityksenä

Esport on pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tunnetaan monipuolisista palveluista jo lähes 40-vuoden ajalta.

Esport Center on perustettu vuonna 1981. Keskuksen pinta-ala on 20 000 m² sisältäen muun muassa yli 50 mailapelikenttää, monipuolisen fitnessmaailman kuntosali ja ryhmäliikuntapalveluineen, urheiluvälinemyymälän sekä kahvion. Vuonna 2018 Esport Centerin tiloihin avattiin monipuolinen Extreme Esport -aktiviteettiarena.

Esportin fitnesspalvelut rakennettiin Esport Centerin yhteyteen vuonna 1983. Fitnesspalvelut kattavat monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosalit.

Esport Arena valmistui Esport Centerin kylkeen vuonna 2005. Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy 800 m juoksurata, iso kuntosali (Kunto-Arena), ryhmäliikuntatilat, kamppailukeskus, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, CrossTraining-sali sekä salibandykenttiä, täysmittainen jalkapallokenttä, pienempi akatemiakenttä sekä monitoimikenttä salibandyyn, futsaliin tai koripalloon. Arenalla järjestetään myös paljon pieniä ja suurempiakin tapahtumia ja turnauksia. Esport Center ja Esport Arena muodostavat yhden euroopan suurimmista liikuntakeskuksista, yli 55 000 neliötä.

Esport tarjoaa perheen pienimmille myös kesäleirejä ja iltapäiväkerhotoimintaa.

Esport Bristol avasi ovensa Helsingin ydinkeskustassa Aikatalossa (Mikonkatu) maaliskuussa 2015. Esport Bristolista löytyy Suomen suurin sisätiloissa toimivan LED-screenin, johon voidaan videokameroiden avulla toistaa liveohjaajan kuvaa konserttimaiseen tyyliin.  Yli 2500 neliön tiloista löytyy mm. HotStudio (HotStudiossa lajeina mm. HotYoga ja HotPilates), laaja Stage jättiscreenillä (lajeina mm. LesMills-tunnit), Functional Studio (lajeina mm. AirYoga ja Tabata), uusi 3D sisäpyöräilystudio, monipuolinen ja laadukas kuntosali, erillinen tila Precorin aerobisille laitteille, Helsingin urheiluhieronnan kaksi hierontahuonetta, naisten ja miesten erilliset pukuhuonetilat saunoineen, pieni kuntotestiasema sekä vuokrattava kabinettitila. Esport Bristolissa henkilökunta on aina paikalla keskuksen aukioloaikoina.

Esport Express -toimipisteet avattiin Mankkaalle syksyllä 2015 ja Kauppakeskus Liilaan syksyllä 2016. Esport Express -toimipisteissä on laadukkaat kuntosalipalvelut edullisin hinnoin. Esport Express Liilasta löytyy laajan kuntosalin lisäksi boulderointiseinä ja Street Workout alueen.