Esport yrityksenä

Esport on suomalainen perheyritys, joka on palvellut asiakkaitaan ammattitaidolla jo lähes 40 vuoden ajan. Lue lisää alhaalta.

Esport yrityksenä

Esport on pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tunnetaan monipuolisista palveluista jo lähes 40-vuoden ajalta.

Esport Center on perustettu vuonna 1981. Esport Centerin yli 20 000 neliömetrin tiloista löytyy ainutlaatuinen mailapeli- ja fitnessmaailma. Esport Centeristä löytyy yhteensä yli 50 mailapeli- ja monitoimikenttää.

Esport Fitness rakennettiin Esport Centerin yhteyteen vuonna 1983. Esport Fitness tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman fitness-palveluita sekä Espoossa (2500m²) että Helsingissä (2000m²).

Esport Arena valmistui Esport Centerin kylkeen vuonna 2005. Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy 800 m juoksurata, iso kuntosali (Kunto-Arena), ryhmäliikuntatilat, kamppailukeskus, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, CrossTraining-sali sekä salibandykenttiä, täysmittainen jalkapallokenttä, pienempi akatemiakenttä sekä monitoimikenttä salibandyyn, futsaliin tai koripalloon. Arenalla järjestetään myös paljon pieniä ja suurempiakin tapahtumia ja turnauksia.

Tarjoamme myös kesäleirejä, iltapäiväkerhotoimintaa ja ryhmäliikuntaa lapsille.

Esport Bristol avasi ovensa  Helsingin ydinkeskustassa Aikatalossa maaliskuussa 2015. Esport Bristol tarjoaa inspiroivan ja aivan uudenlaisen treeniympäristön, jossa fiilis, palvelu ja puitteet ovat kohdillaan.

Esport Bristolista löytyy Suomen suurin sisätiloissa toimivan LED-screenin, johon voidaan videokameroiden avulla toistaa liveohjaajan kuvaa konserttimaiseen tyyliin. Lajeina mm. AirYogaa, HotYogaa, toiminnallisen harjoittelun tunteja Functional Studiossa sekä LesMills -tunteja. Bristolista löytyy myös monipuolinen yli 500 neliöinen kuntosali.

Esport Express -toimipisteet avattiin Mankkaalle syksyllä 2015 ja Kauppakeskus Liilaan syksyllä 2016.

Esport Aalto on uusi täyden palvelun fitnesskeskus, joka on avattu Otaniemeen, Kauppakeskus A Blociin 30.8.2018. Yli 2000 m2 valoisasta ja avarasta liikuntakeskuksesta löytyvät upeat puitteet niin vasta-alkajalle kuin kokeneelle treenaajalle. Meiltä löydät mm. kuntosalin, ryhmäliikuntatunteja sekä boulderointiseinän.