LIIKUTETAAN YHDESSÄ 

Esport on aktiivinen, kehittyvä ja uusiutuva liikuntakeskus, missä kehitetään jatkuvasti uutta tarjontaa laajalle asiakaskunnallemme. Yritysasiakkaillamme sekä yhteistyökumppaneillamme on erinomaiset mahdollisuudet liikkua, näkyä ja kokea Esportilla. Esportin lattialiikenne on vuositasolla huimat 2,8 miljoonaa kävijää ja päivisin lattioitamme kulutta tuhansia aktiivisia liikkujia. Esport kattaa kaikki kohderyhmät pienistä lapsista iäkkäisiin senioreihin. Tarjoamme jokaiselle jotakin! 

YRITYSASIAKKAAKSI  

Esportin kanssa teet kätevästi yrityssopimuksen ja saat työntekijöillesi kilpailukykyisiä etuja Esportin monipuolisista liikuntapalveluista. Sopimus ei sido yritystä, vaan sen sijaan antaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia työntekijöille. Esportin palveluita voi myös maksaa kaikilla liikuntaseteleillä. Yrityssopimuspohjan saat asiakasneuvojiltamme tai alla olevien yhteystietojen kautta. 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIKSI  

Esportin yhteistyökumppanina tavoitat mainospintojen, tapahtumien ja Esportin viestintäkanavien kautta kymmeniä tuhansia henkilöitä. Esportin laaja kumppaniverkko tuo yrityksellesi verkostoitumismahdollisuuksia sekä oivan tilaisuuden tuoda esille omia palveluitasi. 

Jos haluat osaksi Esport-yhteisöä, niin otathan yhteyttä. Suunnitellaan liikuttavaa tulevaisuutta yhdessä.