Wellnet Yrityksille

Tarjoamme yrityksellenne uudenlaisen mahdollisuuden tukea henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Wellnet -onlinepalvelun kautta yrityksenne pystyy vähentämään henkilöstön passiivisuutta ja lisäämään kokonaisvaltaista hyvinvointia helposti ja paikkariippumattomasti ilman kuntokeskusjäsenyyttä.  

Wellnetistä, ”Liikuntamaailman NetFlixistä”, löytyy ainutlaatuinen kattaus erilaisia jumppatunteja ja kotona tehtäviä treenejä sekä monipuolista henkilöstönne hyvinvointia edistävää sisältöä, joka päivittyy uutuuksilla viikoittain.

Palvelusta löytyy lähes rajattomasti laadukkaita kotijumppia, kuntosaliharjoittelun korvaavia kotitreenejä, hyvinvointiluentoja ja muuta motivoivaa sisältöä kaiken tasoisia ja taustaisia liikkujia palvellen. Sisältö kasvaa koko ajan!

Lue alta lisää Wellnetistä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista henkilöstönne hyvinvoinnin edistämisessä.

Hyödyt yrityksellenne

✅  Wellnetin käyttö on helppoa ja liikunta-aktiviteetit on suunniteltu ammattiohjaajien toimesta tehtäväksi nimenomaan kotiympäristössä. Tämä madaltaa kynnystä liikunnan aloittamiseen ja lisää yrityksenne henkilöstön liikunta-aktiivisuutta.

✅ Wellnetin tarjonnasta löytyy jumppien ja kotitreenien lisäksi sisältöä mm. uneen, stressinhallintaan, ravintoon ja muihin tärkeisiin hyvinvoinnin osa-alueisiin liittyen, jotka edistävät henkilöstönne hyvinvointia laajasti ja motivoivat työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen uudella tavalla!

✅ Wellnet ei liikuta vain jo valmiiksi aktiivisia työntekijöitä, vaan palvelussa on huomioitu erityisen hyvin myös vähän liikkuvat helpoilla matalan kynnyksen tunneilla.  Kattavasta tuntikirjastosta löytyy esimerkiksi lempeitä selkätunteja, venyttelyitä, taukojumppia ja muita vastaavia tunteja, jotka sopivat ihan kaikille.

✅ Tarjoamalla henkilöstöllenne mahdollisuuden oman työkyvyn ja terveyden edistämiseen Wellnetin kautta investoit henkilöstönne hyvinvointiin, joka näkyy arjessanne virkeämpinä, terveempinä ja motivoituneempina työntekijöinä!

Kokemuksia

Alta voit lukea asiakkaidemme kokemuksia Wellnetistä.

Kun korona iski päälle, liikkuminen jäi. Yöuni mm kärsi. Nyt olen innokas jumppaaja, hiki on tullut, samoin hyvä mieli ja haba kasvanut.

Olen ollut todella tyytyväinen online-tunteihin! Valikoima on laaja, ja kaikki ohjaajat ovat tosi hyviä!

Online-tunnit ovat olleet aivan huippuja! Niitä voi tehdä itselle sopivaan aikaan kotona ja tunnit ovat tosi laadukkaita. 

On kiva, että tunnit on puolen tunnin mittaisia, yhdistelemällä kaksi saa hyvän kokonaisuuden omien mieltymysten mukaan. 

Mahtava palvelumuoto. Usein on tilanteita, joiden takia ei voi tai halua salille lähteä, mutta kotona pystyy liikkumaan. 

En ole oikein innostunut muista online-jumpista, mutta kaikki Esportin ohjaajien onlinet olleet tosi hyviä!

Ihan huippu! Uskaltaa kokeilla myös uusia lajeja joihin ei ehkä in real life uskaltaisi tulla mukaan.

Ota yhteyttä!

Esportin kumppanuusyritysten kanssa olemme kehittäneet mm. yritysten henkilöstön tarpeisiin räätälöityjä omia hyvinvointikanavia ja kursseja erilaisilla teemoilla, kuten vireystila, kehonhuolto ja arkiaktiivisuus.

Wellnet antaa lukuisia mahdollisuuksia tukea työntekijöidenne jaksamista nykyarjessa – kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista! 

Tarjoamme yrityksenne henkilöstölle mahdollisuuden tutustua veloituksetta Wellnetiin kokeilujakson kautta. Kokeilujakso on sinulle täysin maksuton, eikä velvoita millään tavalla. Kokeilujaksolla henkilöstöllänne on käytössään koko Wellnetin liikunta- ja hyvinvointitarjonta.

Kun haluat aktivoida kokeilujakson yrityksenne käyttöön tai kuulla lisää Wellnetin tarjoamista mahdollisuuksista henkilöstönne hyvinvoinnissa, ole yhteydessä!

yritysmyynti(at)esport.fi

Puh. 044 770 3276