Kuntotestit

Fyysisellä kunnolla on tutkitusti suuri vaikutus jaksamiseen ja energisyyteen arjessa. Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja nostavat tutkitusti motivaatiotasi liikunnan harrastamiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen.

Kuntotestiasemiemme kaikki kuntotestit ovat validoituja, tutkittuun tietoon perustuvia testejä ja käyttämämme testilaitteet ovat markkinoiden tarkimpia. Meillä on vuosikymmenten kokemus kuntotestauksesta ja vuosittain kuntoaan käy testiasemillamme kartoittamassa yli 3000 asiakasta.

Kuntotestimme sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta ja olemme sitoutuneet siihen, että jokainen meillä kuntotestissä käynyt lähtee kuntotestiasemaltamme positiivisin ja motivoitunein mielin.

Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

ENERGIATESTI – AVAIN TÄYTEEN POTENTIAALIISI

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, joka antaa tietoa terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Energiatesti on monipuolisin kuntotestimme, joka antaa sinulle kaikista kattavimman kuvan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi, fyysisen kuntosi tasosta sekä energisyydestäsi ja siksi suosittelemme sitä ensisijaisesti kaikille kuntotesteistä kiinnostuneille asiakkaille.

Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta: hyvinvointikyselystä, kehon mittauksista ja kevyistä kuntotesteistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta.

Testituloksen saat heti testin jälkeen puhelimeesi selkeänä ja helposti tulkittavana yhteenvetona. Testituloksesta näet helposti, mitkä ominaisuudet juuri sinulla kaipaavat kehitystä ja tuovat arkeesi nopeiten energiaa, kun lähdet kehittämään fyysistä kuntoasi.

Kokonaistuloksena saat myös yksilöllisen energiaindeksin, joka kertoo konkreettisesti tunteina ja minuutteina, kuinka paljon tämän hetkinen fyysinen kuntosi antaa sinulle energiaa arkeen eli kauan jaksat tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta.

Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä innovatiivinen Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon ja vahvaan tutkimuspohjaan.

Esimerkki Energiatestin testituloksesta

Varaa aika Energiatestiin varauskalenteristamme ja ota askel kohti energisempää elämää!

Tutustu energiatestiin

Kuntotestaus yrityksille

Olemme toteuttaneet vuosikymmenten ajan yritysten kuntotestausta kaiken kokoisille yrityksille eri toimialoilta.

Kuntotestitapahtuma on liikunnallisen aktiviteetin lisäksi yhteisöllinen juttu, joka hitsaa yrityksen työntekijöitä yhteen ja herättää keskustelua yhteisöllisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin edistämisestä kuntotestitapahtuman jälkeenkin.

Yritysryhmille tekemämme Energiatesti soveltuu kaiken kuntoisille ja antaa motivoivaa tietoa omasta fyysisestä kunnosta. Kuntotestitilaisuuteen sisältyvät myös virvokkeet sekä testien päätteeksi pidettävä palauteluento, jossa käydään läpi, miten eri kunnon osa-alueita voi lähteä kehittämään kuntotestin pohjalta.

Kuntotestaus tapahtuu kuntotestiasemamme avarissa, viihtyisissä ja laadukkaissa tiloissamme ammattitaitoisten testaajien johdolla. Kuntotestitapahtuman yhteydessä on sauna ja ruokailumahdollisuus. Testin yhteyteen on mahdollista tilata esimerkiksi terveelliset salaatit tai smoothiet ja jatkaa päivää tiloissamme palaverien tai muun toiminnan parissa.

 

 

Haluatko jutella tarkemmin yrityksille suunnatusta tarjonnastamme? Ole yhteydessä testiasema@esport.fi

Kaikki kuntotestimme