Kuntotestaus

Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja kannustavat sinua pitämään huolta riittävästä liikunnasta ja terveellisistä ravintotottumuksista. Esportin kuntotestit sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta ja kunnon testaaminen nostaa tutkitusti motivaatiota liikunnan harrastamiseen.

Testivalikoimaamme pääset tutustumaan tämän sivun lopussa. Testien hinnat löydät kunkin testin omalta esittelysivulta.

Testauspalvelut yrityksille

Kuntotestien avulla voidaan määrittää henkilöstön hyvinvointitaso ja kartoittaa mahdollisia eri ammattiryhmien työkykyriskejä. Testauksesta on hyötyä kaikille liikkujille, vasta-alkajista aktiiviliikkujiin.

Kaikki testiasemallamme toteutetut kuntotestit perustuvat yksilölliseen arviointiin. Testauspalveluiden avulla voidaan kartoittaa kattavasti henkilöstön fyysisen kunnon ja hyvinvoinnin taso ja henkilökohtaisen palautteen avulla löytää turvalliset ja tehokkaat työkalut niiden kehittämiseen. 

Varaukset ja tiedustelut: testiasema@esport.fi

Onnistumisia

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehtiminen on yrityksen etu, joten henkilöstön kunnosta ja liikunnasta huolehtiminen kannattaa. Testaaminen tapahtuu avarissa ja laadukkaissa tiloissamme ammattitaitoisten testaajien johdolla. Kuntotestien järjestäminen on tehokas tapa motivoida työntekijöitä liikkumaan tavoitteellisemmin. 

Testivalikoima