Kuntotestit

Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja nostavat tutkitusti motivaatiotasi liikunnan harrastamiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen.

Esportin kuntotestiaseman kaikki kuntotestit ovat validoituja, tutkittuun tietoon perustuvia testejä ja käyttämämme testilaitteet ovat markkinoiden tarkimpia. Meillä on vuosikymmenten kokemus kuntotestauksesta ja testaamme vuosittain noin 3000 eri henkilöä. Meillä hyvinvointisi on hyvissä käsissä.

Kuntotestimme sopivat kaikille kuntotasosta riippumatta ja olemme sitoutuneet siihen, että jokainen meillä kuntotestissä käynyt lähtee kuntotestiasemaltamme positiivisin ja motivoitunein mielin. Kuntotestiin tullessa sinun ei tarvitse miettiä oletko hyvässä vai huonossa kunnossa tai viitsitkö tulla testiin nykykunnollasi, sillä testien tavoitteena on antaa sinulle tarkka lähtötilannearvio ja suuntaviivat parempaan kuntoon ja energisempään arkeen.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kuntotesteihin liittyen tai mietit mitä testejä sinun kannattaisi valita tavoitteeseesi liittyen, autamme sinua mielellämme. Ole yhteydessä testiasema@esport.fi niin palaamme sinulle!

Testivalikoimaamme pääset tutustumaan tämän sivun lopussa. Testien hinnat löydät kunkin testin omalta esittelysivulta.

Esportin kuntotestit tehdään Espoon ja Helsingin kuntotestiasemilla. Espoon kuntotestiasema sijaitsee Espoossa Esport Arenalla Tapiolan Urheilupuistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Koivu-Mankkaan tie 5, 02200 Espoo (Google Maps -linkki).

Helsingin kuntotestiasema sijaitsee Esport Bristol -liikuntakeskuksen yhteydessä Helsingin keskustassa aikatalossa, osoitteessa Mikonkatu 8, 00100 Helsinki.

Kuntotestaus yrityksille

Olemme toteuttaneet vuosikymmenten ajan yritysten kuntotestausta kaiken kokoisille yrityksille eri toimialoilta. Laaja kuntotestivalikoimamme takaa sen, että jokaiselle, vasta-alkajasta aktiiviliikkujaan, löytyy miellyttävä ja liikuntamotivaatiota lisäävä kuntotesti. Kuntotestitapahtuma on liikunnallisen aktiviteetin lisäksi yhteisöllinen juttu, joka hitsaa yrityksen työntekijöitä yhteen ja herättää keskustelua yhteisöllisen ja yksilöllisen hyvinvoinnin edistämisestä kuntotestitapahtuman jälkeenkin. 

Kuntotestaus tapahtuu kuntotestiasemamme avarissa, viihtyisissä ja laadukkaissa tiloissamme ammattitaitoisten testaajien johdolla. Kuntotestitapahtuman yhteydessä on sauna ja ruokailumahdollisuus. Testin yhteyteen on mahdollista tilata esimerkiksi terveelliset salaatit tai smoothiet ja jatkaa päivää tiloissamme palaverien tai muun toiminnan parissa.

Haluaisitko lisätietoa erilaisista kuntotestivaihtoehdoista yrityksellenne? Ole yhteydessä testiasema@esport.fi

Esportin kuntotestipalvelut

Kuntotestivalikoima