WellNet

WELLNET online-hyvinvointikanavan avulla voit treenata tuttujen huippuohjaajiemme, sekä kansainvälisten Les Mills -ohjaajien kanssa silloin kun sinulle sopii – treenipaikkana toimii oma olohuoneesi, toimistosi tai vaikkapa mökkilaituri!

Wellnetistä ”Liikuntamaailman NetFlixistä” löydät monipuolisen kauttauksen erilaisia jumppatunteja, kovia treenejä, Body & Mind -tunteja, taukojumppia sekä monipuolista hyvinvointiasi edistävää sisältöä. Teemme uutta sisältöä palveluun viikoittain, osa tunneista on tuttuja Esport -suosikkeja, osa on nähtävillä vain Wellnet-palvelussa. Suosittu Les Mills -kirjasto on myös kattava, ja sieltä löydät Les Mills ”klassikoiden” lisäksi ainoastaan online-palvelussa esitettävää materiaalia.

Palvelussa on kaksi eri tasoa – rajallisen sisällön Wellnet-ilmaisversio sekä kaiken kattava Wellnet+. Esport -jäsenenä saat Wellnet+ -palvelun käyttöösi edullisella 5 € kuukausimaksulla, palvelun normaali hinta on 14 €/kk. Maksu veloitetaan jäsenmaksun yhteydessä, kun olet tilannut palvelun käyttöösi (tilauslinkin löydät alta).

Tältä sivustolta löydät lisää tietoa Wellnetistä, ja sen mahdollisuuksista!

Wherever you are - WellNetin tarina

Loimme Wellnetin keväällä 2020, jotta Esport-liikuntakeskusten asiakkailla olisi mahdollisuus liikkua ja pitää huolta terveydestä myös silloin, kun ei ole mahdollisuutta päästä paikan päälle keskuksiimme. ”Wherever you are” on slogan, joka on kulkenut Wellnetin mukana alusta saakka muistuttamassa siitä, että Wellnet kulkee asiakkaidemme mukana kaikkialla.

Saamamme palaute oli heti alusta lähtien niin positiivista, että päätimme panostaa palveluun entistä enemmän. Teimme kesällä 2020 asiakaskyselyn, jonka pohjalta kehitimme Wellnetistä entistäkin paremmin asiakkaidemme toiveet ja tarpeet huomioivan palvelun.

Tänä päivänä Wellnetiä voidaan hyvin kutsua ”Liikuntamaailman NetFlixiksi”, sillä laadukasta hyvinvointi- ja liikuntatarjontaa palvelusta löytyy valtava määrä. Kehitämme Wellnetiä koko ajan aktiivisesti asiakkaidemme toiveita kuunnellen ja liikunta- ja hyvinvointitarpeet huomioiden – samaan tapaan, kuin Esport on tehnyt jo neljänkymmenen vuoden ajan liikuntakeskuksissaan. Tervetuloa liikkumaan ja voimaan hyvin WellNetin parissa – olitpa missä päin tahansa!

Miksi WellNet?

✅  Pystyt jumppaamaan juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii ja missä vain – olohuoneessasi tai vaikkapa mökkilaiturilla! Wellnetin jumpat on suunniteltu kokeneiden ohjaajiemme toimesta nimenomaan kotona toimiviksi treeneiksi.

✅  Madallat kynnystäsi lähteä liikkumaan, sillä treenit ovat napakan mittaisia. Useimmat treenit ovat 20-30 minuutin mittaisia täsmätreenejä, joita voi kätevästi yhdistellä keskenään. Voit esimerkiksi tehdä ensin tehokkaamman jumpan ja sen perään kevyen venyttelyn tai vastaavan.

✅  Wellnet tuo monipuolisuutta liikkumiseesi (jos niin haluat ;)), sillä kynnys kokeilla uusia ja erilaisia tunteja on matalampi. Usein meillä on tapana pysyä vuodesta toiseen samojen treenien parissa, mutta Wellnetin laaja ja houkutteleva tarjonta kannustaa kokeilemaan uutta!

✅  Wellnetistä löytyy aina valinnanvaraa, sillä live-ohjattujen tuntien lisäksi käytössäsi on kattava ja monipuolinen tuntikirjasto, josta löytyy selkeästi erilaiset kategoriat kaikentasoisille treenaajille.

❤Asiakkailtamme❤

Alta voit lukea asiakkaidemme spontaaneja palautteita Wellnetistä.

Kun korona iski päälle, liikkuminen jäi. Yöuni mm kärsi. Nyt olen innokas jumppaaja, hiki on tullut, samoin hyvä mieli ja haba kasvanut.

Olen ollut todella tyytyväinen online-tunteihin! Valikoima on laaja, ja kaikki ohjaajat ovat tosi hyviä!

Online-tunnit ovat olleet aivan huippuja! Niitä voi tehdä itselle sopivaan aikaan kotona ja tunnit ovat tosi laadukkaita. 

On kiva, että tunnit on puolen tunnin mittaisia, yhdistelemällä kaksi saa hyvän kokonaisuuden omien mieltymysten mukaan. 

Mahtava palvelumuoto. Usein on tilanteita, joiden takia ei voi tai halua salille lähteä, mutta kotona pystyy liikkumaan. 

En ole oikein innostunut muista online-jumpista, mutta kaikki Esportin ohjaajien onlinet olleet tosi hyviä!

Ihan huippu! Uskaltaa kokeilla myös uusia lajeja joihin ei ehkä in real life uskaltaisi tulla mukaan.