Esport Express Liila

Express Liila on monipuolisesti varusteltu 1500 m2 kuntosali, josta löytyy niin painopakkalaitteet kuin erinomaiset puitteet toiminnalliseen treeniin jättikokoisella Roguen välineistöllä varustetulla toiminnallisen harjoittelun alueella. Liilasta löytyvät myös boulderointiseinä ja streetworkout.

Expressin asiakkuuden ostat ja uusit suoraan verkkokaupan kautta. VERKKOKAUPPAAN TÄSTÄ >>

HUOM! Esport Express -toimipisteillä ei ole paikan päällä olevaa asiakaspalvelua. Mikäli haluat ostaa jäsenyytesi liikuntaeduilla, olethan yhteydessä Esportin asiakaspalveluun.

p. 0300 472 300 (0,99€/min + pvm/mpm)
express(at)esport.fi

Personal Training -tapaamisen voit ostaa TÄÄLTÄ.

 

Boulderointi

Express Liilasta löytyy myös boulderointiseinä!

Boulderointi on sisäseinäkiipeilyä ilman valjaita. Liilan boulderointiseinällä on useita väreillä merkattuja reittejä, jotka vaihtelevat vaikeustason mukaan. Liilasta löytyy sekä suora seinä että negatiivisessa kulmassa oleva seinä! Suosittelemme seinäkiipeilyssä käytettävän kiipeilykenkiä.

Street workout

Express Liilan Lappset-streetworkouttelineet sekä Roguen rigi mahdollistava laadukkaan ja monipuolisen kehonpainoharjoittelun. Lajissa tärkeimpiä elementtejä ovat käsilläseisonnat, punnerrukset, dipit, leuanveto, roikunta ja näiden kaikkien yhdistäminen yhdistelmäliikkeiksi.

Esport Express Liila

Martinsillantie 10 (Kauppakeskus Liila)
02270 Espoo, Suomenoja
0300 472 300 (0,99€/min + pvm/mpm)

Aukioloajat

ma-su
6:00 - 23:00

Hae bussiaikatauluja