Valmennuskeskus

Esport Arenalla sijaitseva Esport valmennuskeskus tarjoaa huipputason olosuhteet urheilijoiden kehittämiseen. Valmennuskeskuksen palveluita ja tiloja hyödyntävät niin joukkueet kuin yksittäiset urheilijatkin aina seuratasolta olympia- ja ammattiurheilijoihin.

Valmennuskeskuksen palveluita ovat yksilö- ja joukkuetestaus, fysiikkavalmennus ja valmentajien koulutus. Valmennuskeskus myös vuokraa harjoitustiloja joukkueiden ja seurojen käyttöön.

Pääset tutustumaan toimintaamme tarkemmin tällä sivulla.

Valmennuskeskuksen palvelut

Ota yhteyttä

Joukkuetestit

Teemme joukkuetestejä pääasiassa jalkapallo-, salibandy- ja jääkiekkojoukkueille, mutta mukautamme testejä myös muiden lajien tarpeisiin. Olemme räätälöineet testikokonaisuuksia esimerkiksi maajoukkuepurjehtijoille ja alppihiihtomaajoukkueelle. Kehitämme jatkuvasti lajitestejä ja testipaketteja yhdessä lajiliittojen, seurojen sekä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Testivalikoimaamme kuuluvat muun muassa

  • Polkupyöräergometritesti, laktaattitestit pyörällä ja juosten (käytössä 400 m sisäjuoksurata)
  • Nopeutta ja ponnistusvoimaa mittaavat kennotestit
  • Liikkuvuus- ja lihaskuntotestit
  • Lajiliittojen testipatteriston mukaisia testejä
  • FMS (Functional Movement Screen) lihastasapaino-, toimintakyky- ja liikkuvuustesti

Harjoitustilat

Kaikkia valmennuskeskuksen harjoitustiloja vuokrataan joukkueille ja ryhmille.

Koulutukset ja luennot

Valmennuskeskuksen kouluttajilla on vuosien kokemus ja koulutus fyysisen harjoittelun toteuttamisesta, suunnittelusta sekä urheilijoiden testaamisesta. Valmennuskeskuksessa tehdään yli 45 000 yksittäistä testiä vuosittain ja oheisharjoitteluvalmennuksessa on yli 30 juniorijoukkuetta. Kouluttajiemme vahva käytännön kokemus ja koulutustausta yhdistettynä viimeisimpään tutkittuun tietoon takaa sen, että jokainen koulutuksiimme osallistuva valmentaja saa itselleen toimivia työkaluja vietäväksi omaan toimintaympäristöönsä.

Ole yhteydessä niin mietitään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä:

Valmennuskeskusjohtaja Jussi Pesola
Puh. 044 770 3245
etunimi.sukunimi@esport.fi

Asiakkaitamme

Esport Valmennuskeskuksen palveluita hyödyntävät Suomen suurimmat ja omien lajiensa menestyneimmät urheiluseurat kuten FC Honka, Esport Oilers ja Espoon Tapiot. Valmennuskeskuksen asiakkaisiin kuuluu lisäksi usean lajin maajoukkueita ja ammattiurheilijoita.

Vuosittain Valmennuskeskuksessa tehdään yli 45 000 yksittäistä testiä. Testien tilastoinnissa ja analysoinnissa käytetään valtakunnallista K-lab-ohjelmistoa. Ohjelmisto mahdollistaa valtakunnallisen tilastodatan ja viitearvojen käytön testitulosten analysoinnissa sekä urheilijoiden kehittämisessä.

Valmennuskeskuksen keskeinen sijainti pääkaupunkiseudulla mahdollistaa sen, ettei testitilaisuuksiin ja oheisharjoituksiin tarvitse lähteä pitkän matkan päähän. Testit ja oheisharjoitukset voidaan järjestää yksittäisenä arki-iltana isolle joukolle urheilijoita.

Valmennuskeskuksen harjoitustilat on suunniteltu siten, että ne mahdollistavat laadukkaan ja monipuolisen harjoittelun. Tilojen välineistö on valittu siten, että se täyttää huippu-urheilijoiden fyysisen harjoittelun kaikki vaatimukset. Valmennuskeskuksen harjoittelutiloissa harjoittelee niin pienryhmiä kuin kokonaisia jalkapallojoukkueitakin.