Yritystapahtumat

Meillä Esportissa voit järjestää yrityksesi henkilöstölle tai vaikka opiskelijaporukalle tapahtumia aina työhyvinvointipäivistä kokouksiin tai hienompiin illanviettoihin.

Voitte järjestää yritystapahtumanne vuokraamalla pelkästään tilamme käyttöönne taikka kokonaisvaltaisesti valikoimalla itsellenne tapahtumaan Esportin monipuolisista palveluista sopivimmat, aina ruokatarjoilusta yksityisiin ryhmäliikuntatunteihin ja kuntotesteihin. Räätälöimme sopivan paketin juuri teidän tarkoitukseenne sopivaksi.

Pyydä suunnittelemaasi tapahtumaan tarjous täältä.

Vuokratilat

Tilamme sopivat erinomaisesti erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen, aina kokouksista seminaareihin ja juhlatilaisuuksiin, sillä Esportin monipuoliset tilat luovat tilaisuuteesi inspiroivan ja innostavan ympäristön. Vuokraamamme tilat koostuvat kabineteista, kokous- ja edustussaunatiloista sekä ryhmäliikuntasaleistamme, jotka ovat tehokkaasti muokattavissa eri tilaisuuksien luonteenmukaisiksi. Tarjoilut niin isoihin kuin pienempiinkin tapahtumiin järjestyvät vaivattomasti Esportin oman keittiön kautta.