Muskelimiehet & Peltovuori -Podcast

Pumppia arjen harmauteen! Muskelimiehet & Peltovuori on pilke silmäkulmassa treenaamista ja terveellistä elämäntapaa käsittelevä podcast.

Podcastin tavoitteena on tuoda kuulijoille hyvää fiilistä ja uusia ideoita oman hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Podcastissa Esportin Marko, Jussi ja Laura jututtavat mielenkiintoisia vieraita ja jakavat kokemuksiaan erilaisista liikuntamaailman uutuuksista. Kaikki kolme podcastin ”isäntää” ovat pitkän linjan liikunta-alan ammattilaisia ja omistautuneet hyvinvoinnin ja liikunnan ilosanoman levittämiseen.

Podcastin uudet jaksot ilmestyvät viikon välein tiistaisin 19.1.2021 alkaen.

Kaikki Muskelimiehet & Peltovuori podcast-jaksot löydät spotifysta, apple- ja google-podcasteista, Esportin WellNet-palvelusta, osoitteesta https://muskelimiehet.podbean.com/ sekä tältä sivulta.

Hyviä kuuntehetkiä!

Podcast-jaksot

Jakso 1: Muskelimiehet & Peltovuori starttaa!

Avausjaksossa Muskelimiehet ja Peltovuori vaihtavat uuden vuoden kuulumisia ja kertovat mitä tuleva kevät 2021 ja uusi podcast tuo tullessaan. Pääset kuuntelemaan jakson näissä kanavissa:

Kuuntele jakso: Podbean, Apple podcast, Spotify

Jakso 2: Keittiömestarin reseptit liikuntaan ja ravintoasioihin. Vieraana Hans Välimäki | #muskelimiehet 2

Muskelimiesten & Peltovuoren kanssa protskusmoothien ääreen istahtaa keittiömestari ja ravintoloitsija Hans Välimäki. Hansin kanssa rupatellaan muun muassa arjenhallinnan saloista, treenaamisesta – ja tietysti ruuasta. Hans on elävä esimerkki siitä, että kiireisessä yrittäjän arjessakin on mahdollista pitää omasta hyvinvoinnista huolta ja pysyä aktiivisena. Tässä podcast-jaksossa pääset kuulemaan keittiömestarin reseptit hyvinvointia edistävään arkeen, liikkumiseen ja ravintoasioihin.

Jakso 3: Heidi Sohlberg – Positiivinen elämänasenne kantaa | #muskelimiehet 3

Muskelimiesten & Peltovuoren vieraaksi saapuu vuoden 2001 Miss Suomi, juontaja, sporttinen Heidi Sohlberg. Heidin kanssa nauru raikaa ja aiheet vaihtelevat treeneistä ja ravinnosta avantouintiin. Heidi avaa jaksossa myös avoimesti sairastumistaan rintasyöpään ja sitä, miten se on vaikuttanut kokonaisvaltaisesti elämään ja hyvinvointiin.

Kuuntele jakso: Podbean, Apple podcast, Spotify

Jakso 4: Taru Valkeapää – puhdas ruoka kunniaan! | #muskelimiehet 4

Muskelimiehet ja Peltovuori saavat tällä viikolla vieraakseen 1990-luvun tv-peli Hugosta aikanaan tunnetuksi tulleen energiapakkauksen Taru Valkeapään. Taru on toiminut vuosien aikana tiiviisti liikunnan ja hyvinvoinnin parissa muun muassa ryhmäliikunta- ja sauvakävelyohjaajana sekä ravintoluennoitsijana. Tässä jaksossa jutun aiheet vaihtelevat puhtaasta ruuasta arkiliikuntaan ja kaikkeen siltä väliltä!

Kuuntele jakso: Podbean