Energiatesti

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, joka antaa tietoa terveydentilasta, kehon suorituskyvystä ja siten koko energiatasosta. Testissä käytettävät kuntoluokitukset sekä Energiaindeksin laskentamalli perustuvat laajaan kansainväliseen tiedeaineistoon.

Energiatesti koostuu kolmesta osa-alueesta. Hyvinvointikysymyksistä, kehon mittauksista ja kevyestä kuntotestistä. Energiatestiin on helppo osallistua kuntotasosta riippumatta.

Tulokset ovat valmiit heti testin jälkeen. Osatulosten lisäksi testituloksena saa oman Energiaindeksin, joka kertoo tunteina ja minuutteina, kuinka kauan jaksaa tehdä töitä, harrastaa tai nauttia vapaa-ajasta.

Tulokset ovat helposti tulkittavissa, sillä mitä enemmän vihreää sen parempi. Harmaalla näkyvät ne osa-alueet, joita kehittämällä hyvinvointi ja jaksaminen paranevat. Alla näet esimerkin testituloksista ja energiaindeksistä.

Esimerkki Energiatestin tuloksesta

Energiatestissä tehtävät mittaukset ja fyysiset testit ovat:

Aerobisen eli kestävyyskunnon mittaus Polar-sykekellolla
Vyötärönympärys
Pituus, paino
Tasapaino
Liikkuvuus
Ylävartalon voima
Kyykkytesti
Keskivartalon voima
Verenpaine

Tekemällä Energiatestin säännöllisesti tilanteen kehittyminen nähdään nopeasti ja tulokset ovat suoraan vertailukelpoisia keskenään.

Varaa aikasi Energiatestiin täällä.

Tutustu energiatestiin