Kevään treeniryhmät starttaavat!

Kesä lähestyy kiihtyvällä vauhdilla, mutta ennen sitä on vielä runsaasti aikaa kasvattaa kuntoa, nostaa energiatasoja ja saavuttaa henkilökohtaisia tavoitteita. 

Huhti-toukokuussa starttaavat pienryhmämme tarjoavat sinulle mahdollisuuden treenata yhdessä muiden kanssa jaetun motivaation ja asiantuntevan ohjauksen siivittämänä. Tutustu ryhmiin ja ilmoittaudu mukaan – paikkoja on rajoitetusti!

1. Energiaa liikkeellä -ryhmävalmennus maanantaisin ja torstaisin 22.4.-20.6.2024

Nyt on mahdollisuus ottaa todellinen spurtti kohti kesäkuntoa! Tämä pienryhmävalmennus tuottaa konkreettisia tuloksia ja auttaa sinua nostamaan energiatasosi uudelle tasolle paremman fyysisen kunnon avulla. Valmennus pohjautuu tutkittuun tietoon nojaavaan valmennuspolkuumme, jossa lisätään konkreettisesti energisiä minuutteja ja tunteja päivääsi kohonneen fyysisen kunnon muodossa. Valmennus sopii kaiken kuntoisille!

Valmennus etenee seuraavalla tavalla:

  • Ennen ryhmätreenien aloitusta pääset tekemään energiatestin sekä inbody-kehonkoostumusmittauksen. Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvoinnin ja jaksamisen kartoitus, joka antaa tietoa terveydentilastasi, kehosi suorituskyvystä ja siten koko energiatasostasi. Energiatestistä näet konkreettisesti, mitkä ovat ne ominaisuudet, joihin sinun kannattaa pienryhmäharjoituksissa keskittyä, jotta energiatasosi lähtee kasvamaan. Inbody-mittauksesta saat hyödyllistä tietoa kehosi koostumuksesta. Jokainen osallistuja varaa testiin henkilökohtaisen ajan. Energiatesti ja Inbody sisältyvät ryhmän hintaan.
  • Viikoittaiset ryhmätreenit maanantaisin ja torstaisin klo 17:30-18:45 pidetään Esport Arenan toiminnallisen harjoittelun Cross Training -salissa. Treenit ovat sisällöltään monipuolisia niissä hyödynnetään erilaisia välineitä sekä kehonpainoa. Treenien alussa tehdään laadukkaat alkulämmittelyt, joita seuraa itse treeniosuus, joka koostuu 3-4 erilaisesta voimaa kehittävästä liikkeestä. Treenien pääpaino on lihaskuntoa kehittävässä voimaharjoittelussa, mutta valmennus tarjoaa myös vinkkejä omatoimiseen aerobisen kunnon kasvattamiseen. Huom. voit osallistua ryhmään, vaikka et pääsisi osallistumaan aina viikon molempiin treeneihin. Valmennus on suunniteltu siten, että saavutat tuloksia osallistumalla 1-2 treenikertaan / vko ja sinulla on myös treenisovelluksen kautta mahdollisuus tehdä viikkotreenit omalla ajallasi!
  • Sportyplanner-treenisovellus on koko valmennuksen ajan tukemassa treenejäsi ja kehitystäsi. Sovellukseen on luotu viikko-ohjelmarunko, jota voit noudattaa oman aikataulusi mukaan. Sovelluksesta löytyvät myös viikottaisten yhteistreenien sisällöt ohjeineen, joten voit käydä tekemässä treenin omalla ajallasi jos et ehdi yhteistreeniin paikalle!
  • Wellnet-kotitreenikanavan käyttöoikeus koko valmennuksen ajaksi, jonka avulla treenaat missä ja milloin vaan.

Pienryhmän harjoitukset on suunniteltu siten, että valmennus toimii yhtä hyvin kaikille kuntotasosta riippumatta. Pienryhmän vetäjinä toimivat liikunnan ammattilaiset Markus Nevalainen (Fysioterapeutti, PT), Milla Ontronen (Liikunnanohjaaja, fysioterapia-opiskelija) ja Pyry Suonpää (Fysioterapeutti, PT).

Paikka: Esport Arena (Koivu-Mankkaan tie 5, Espoo)

Erikoishinta: Esport-jäsenet 150 €, muut 250 €. (Huom! valmennuksen hintaan sisältyvien kuntotestien arvo on jo pelkästään 130 €!)

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Haluatko kysyä tarkemmin pienryhmästä? Laita rohkeasti viestiä milla.ontronen(at)esport.fi


2. Laura Peltovuoren Fit & Energy -treeniryhmä tiistaisin 7.-28.5.2024
Kaipaatko kiinteytystä ja lihasvoimaa, tai vain uusia ärsykkeitä treeniin? Tai olet ehkä käynyt pitkään samoilla ryhmäliikuntatunneilla, ja kaipaat vaihtelua? Huippusuositun ohjaajan Laura Peltovuoren FIT & ENERGY -ryhmän treenit sijoittuvat ryhmäliikunnan ja kuntosalitreenin välimaastoon, ja jokaisessa treenissä on oma teema.

Treenit Esport Arenalla tiistaisin klo 19:15- 20:00.

Hinta: Esport-jäsenet 40 €, muut 80 €

Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Haluatko kysyä tarkemmin? Laita rohkeasti viestiä wellnet(at)esport.fi

 


3. Juoksukouluryhmät tiistaisin Esport Arenalla

Aloittelijoiden ryhmä 
Aloittelijoiden ryhmä on suunnattu niille, joilla on ollut pidempi tauko juoksemisesta ja/tai aktiivisesta liikunnasta. Ryhmään osallistumiseen vaatimuksena on, että jaksat juosta noin 5 min ajan yhtäjaksoisesti. Ryhmällä on kuusi yhteistreeniä Esport Arenan sisäradalla tiistaisin 7.5.-10.6.2024 klo 17:45-18:45.
Hinta: Normaali hinta 149€, Esport-jäsenet 89€.
Kuntoilijoiden ryhmä
Kuntoilijoiden ryhmä on suunnattu niille, joilla on valmiiksi kuntopohjaa hieman pidempiin juoksulenkkeihin. Juoksuharjoittelutaustaa ei tarvitse olla entuudestaan, mutta ryhmään osallistuvien toivotaan pystyvän tarvittaessa juoksemaan yhtäjaksoisesti vähintään n. 5 km matkan. Ryhmällä on kuusi yhteistreeniä Esport Arenan sisäradalla tiistaisin 7.5.-10.6.2024 klo 19:00-20:00.
Hinta: Normaali hinta 149€,  Esport-jäsenet 89€.
Juoksukoulun vetäjänä Markus Nevalainen.
Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.