Markus Nevalainen

Moikka, olen Markus! 

Luotan valmennuksessani ihmisen perusliikemallipohjaiseen ja ryhdikkääseen harjoitteluun. Näytän suuntaa ja ohjaan sinua keskittymään harjoittelun isoimpiin ydinkohtiin.

Tarjoan valmennuskokonaisuuksia, jotka suunnittelen kanssasi elämäntilanteeseesi sopiviksi, fysioterapeuttisen ja kokonaisvaltaisen lähestymistavan kautta. Valmennukseni nojaavat ihmisen fysiologian ja anatomian perusteisiin, näyttöön perustuvaan toimintaan sekä harjoittelun mielekkyyden ja yksilön voimavarojen yhteen sovittamiseen.

Erityisosaamisalueitani ovat erityistarpeiden mukaan sovellettu kuntouttava liikunta, aloittelijoiden kuntosaliohjaukset, elämäntapamuutosten tukeminen, ikäihmisten liikunnan ohjaus sekä yleinen fysiikkavalmennus urheiluharrastuksen tukena

Koulutukseltani olen fysioterapeutti, jonka lisäksi opiskelen terveystieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa. Teorian tueksi olen suorittanut käytännönläheisen Liikunnan ammattitutkinnon (LAT) ja Personal Trainer -koulutuksen Tanhuvaaran urheiluopistossa.

Toimin tällä hetkellä fysioterapeuttina sairaalassa sekä FC Hongan fysiikkavalmentajana. Tarjoan PT-palveluitani Esport Centerillä ja Arenalla ja minulla on palava intohimo auttaa ihmisiä kehittymään sekä saavuttamaan pysyviä tuloksia!

Varaa rohkeasti tapaamis- tai konsultaatioaika minulle, perusteet kunniaan!

Varaa aika Markukselle täällä.

Alta löydät myös videon, jolla kerron lisää itsestäni ja valmennusfilosofiastani 🙂