Markus Nevalainen

– Ymmärtäväinen, huumorintajuinen ja kannustava –

Vahvimmillaan Markus on aloittelijoiden kuntosaliohjauksien, voimaharjoittelun oheisharjoittelun, kuntouttavan kuntosaliharjoittelun sekä ikäihmisten liikkumisen ohjauksen parissa.

Markuksen valmennusfilosofia perustuu yksilölliseen ja pysyviä tuloksia tavoittelevaan tekemiseen. Harjoittelussa hän luottaa vahvasti liikkumisen perusteisiin, joilla saadaan suurimmat tulokset aikaiseksi. Vähemmän kipua, enemmän tuloksia.

Koulutukseltaan Markus on terveystieteiden maisteri, fysioterapeutti ja Personal Trainer. Hän on myös opiskellut liikunnan ammattitutkinnon.

Markuksen valmennusfilosofia:

”Valmennusfilosofiani perustuu yksilölliseen ja pysyviä tuloksia tavoittelevaan tekemiseen. Harjoittelussa luotan vahvasti liikkumisen perusteisiin, joilla saadaan suurimmat tulokset aikaiseksi. Vähemmän kipua, enemmän tuloksia.”

Palaute Markuksen asiakkaalta:

”Reilu vuosi sitten aloitin sinun valmennuksessa ja haluan vielä kiittää sinua huikeasta avustasi. Sinun avullasi olen löytänyt urheilun ilon ja vapaa-ajan kanssa. Haluan myös korostaa, että sinulla on upea kyky kuunnella, mitä asiakas oikeasti haluaa ja luoda sen pohjalta toimivat ohjelmat.”

Ohjauskielet: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Center & Arena

Varaa aika Markukselle täällä. HUOM! PT-aikoja ei ole varattavissa 10.6.-11.8.2024 välisenä aikana.

Alta löydät videon, jolla Markus kertoo lisää itsestään ja valmennusfilosofiastaan.