Laura Peltovuoren FIT & ENERGY -treeniryhmä starttaa ti 7.5.! 

KUTSU FIT & ENERGY -TREENIRYHMÄÄN!

Uusi ryhmä alkaa ti 7.5.. Esport Arenalla (Koivu-Mankkaan tie 5)

Meille pääset superhelposti metrolla (Urheilupuiston pysäkki), tai pysäköit auton Arenan parkkialueelle maksutta (3 tuntia parkkikiekolla).

Treenien sisällöt ja ajankohdat:

Ti 7.5.  klo 19:15-20:00: HIIT Circuit Circuit (sporttinen tehotreeni, jossa vaihtelevat sykettä nostavat osiot sekä toiminnallisen lihaskunnon osiot painoilla)
Ti 14.5. klo 19:15-20:00: POWER & BURN (kiertoharjoittelutreeni, jossa vuorottelevat toiminnalliset pisteet eri välineillä (mm. TRX, voimapallo, kahvakuula), sekä sykettä nostavat juoksu/kävelyosuudet)
Ti 21.5. klo 19:15-20:00: STRONG & FIT voimatreeni (lihaskuntotreeni levytangoilla, johon valitset itse sopivat vastukset)
Ti 28.5. klo 19:15-20:00: FUNCTIONAL BODY (koko kropan toiminnallinen treeni)

FIT & ENERGY on mun neljän viikon treeniryhmistä edelleen kaikista suosituin, ja innostun tästä joka kerta itsekin!

 

Tässä asiakkaideni kokemuksia:

”Tehokkaat teeenit, innostava, hyväntuulinen, ja energinen Laura, joka kannustaa itsensä ylittämiseen ja hyviin tuloksiin”

”Huolella suunniteltu kokonaisuus. Lunasti lupauksensa kurssiselostuksessa: eli jotakin uutta/boostausta treeneihin. Laura on superammattitaitoinen: sitoutunut, huomioi kaikkia, on jämpti ja huumorintajuinen samalla. Täysi kymppi kurssille! Sain paljon uutta intoa. Ja innostuin wellnetista taas uudestaan.”

”Kiitos Laura! Oli aivan mahtava treenipaketti. Välillä tuntui, että mentiin aika äärirajoilla, mutta se vaan kehitti ja tuntui lopulta todella hyvältä. Sain jopa helpotusta minun pitkäkestoiseen hartiajumiin. Aion osallistua myös seuraavaan ryhmään, jos sellainen on tulossa. ”

 

Oisko nyt sun vuoro, tai ostatko jollekin lahjaksi? Myös liikuntaeduilla maksaminen onnistuu!

Hinta: 80 €, Esport-jäsenille 40 €.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Voit myös kysyä minulta lisää: wellnet@esport.fi!

Tervetuloa mukaan yksin, kaverin tai puolison kanssa!

Terkuin,

Laura