Painonhallinta-pienryhmät (kevät 2022)

Onko puntarilukema päässyt varkain nousemaan, ovatko vaatteet alkaneet puristaa? Tuntuvatko ravintoasiat haastavilta tai pysyvä painonhallinta haasteelliselta?

Nyt on tarjolla mahdollisuus lähteä tekemään muutosta, joka kantaa parhaimmillaan loppuelämän ajan ja tuo energisyyttä arkeesi niin edessä häämöttävän kevään aikana kuin sen jälkeenkin! 

Tammikuussa 2022 käynnistyy koko kevätkauden (tammi-toukokuu) kestävä Painonhallinta-pienryhmä, joissa otetaan uusi suunta oman terveyden edistämiseen. Ryhmän tapaamiset ovat koko kevään ajan tiistaisin Esportilla, Espoon Tapiolassa (Center & Arena).

Painonhallinta-pienryhmässä saat kevään aikana lopun elämääsi kantavien painon- ja elämänhallintaoppien lisäksi kuntosaliohjelman, erilaisia koti- ja pohdintatehtäviä sekä uutta oppia fiksuun ja turvalliseen harjoitteluun. Kaikki ryhmässä mukana olevat saavat myös henkilökohtaiset ruokavaliot ja ryhmän yhteinen whatsapp-ryhmä on matkalla tsemppaamassa <3

Pienryhmän hintaan sisältyy myös kaksi kehonkoostumusmittausta sekä kolme etäsparritapaamista, jolla tuetaan onnistumista ja tavoitteissa pysymistä.

Tässä ryhmässä aloitat matkasi kohti parempaa elämää. Elämää, jossa sinulla on energiaa ja jaksat tehdä niitä asioita, joista haaveilet tai unelmoit!

Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan! Aikaisemmat ryhmät ovat täyttyneet muutamassa päivässä, joten ilmoittaudu heti mukaan niin varmistat paikkasi! Ilmoittautumisaikaa on sunnuntaihin 23.1.2022 saakka tai kunnes ryhmät täyttyvät.

Pienryhmän avulla:

  • Pystyt pudottamaan painoasi ja saat lisää energisyyttä arkeesi.
  • Viilaat ruokavaliotasi parempaan suuntaan ja karistat kiloja ilman nälkäkuuria ja kitudieettiä.
  • Nostat fyysistä kuntoasi ja opit panostamaan ravintoasioihin tuloksellisesti.
  • Sinua haastetaan valmentajan ja ryhmän tuella sopivasti pois mukavuusalueeltasi sekä mielen että kehon näkökulmasta.
  • Saat uutta oppia fiksuun ja turvalliseen harjoitteluun kuntosalilla ja kotioloissa.
  • Vaatteesi istuvat paremmin päälläsi ja olosi tuntuu kevyeltä ja hyvältä.
  • Lisäät tietoutta oman hyvinvointisi edistämisestä kokonaisvaltaisesti.
  • Opit tavoitteen asettelua, tunnistat esteitä ja uskomuksia painonhallintaan liittyen.
  • Lisäät aktiivisuuttasi säännöllisten tapaamiskertojen avulla ja positiivinen ryhmäpaine nostaa motivaatiotasi lähteä liikkeelle!

Pienryhmätapaamisten sisältö

Ryhmästä tulee täysin ryhmäläisten näköinen, treenit ovat mieluisia ja Personal Trainer haastaa sopivasti pois mukavuusalueeltasi sekä mielen että kehon näkökulmasta.

Ryhmätapaamisissa pääpaino on yhteisissä treeneissä, joita tehdään ulkona sekä kuntosalilla. Osassa tapaamisista osallistujat tekevät myös omaan arkeen liittyviä pohdintatehtäviä, jotka tukevat painonhallinnassa ja mahdollistavat pysyvät muutokset ja paremman ymmärryksen omista käyttäytymismalleista, jotka voivat estää pysyvän muutoksen tekemistä.

Pienryhmä sopii ihan kaikille: sinun taustallasi, tietotaidollasi tai elämäntilanteellasi ei ole väliä – olet täysin tervetullut mukaan juuri omana itsenäsi.

Pienryhmän vetäjänä toimii Trainer4You:n kouluttama auktorisoitu personal trainer Satu Portimo. Satulla on itsellään vuosien takaa kokemuspankissaan oma elämäntaparemontti, suuri painonpudotus sekä alanvaihto taloushallinnon toimistotöistä liikunnan alan yrittäjäksi. Oman elämäntapamuutoksen kautta Satulla heräsi aikanaan kiinnostus Personal Trainer -opintoihin sekä valmentamiseen ja siitä saakka hän on jakanut oppejaan muille näiden asioiden tiimoilta.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Milloin? Tapaamiset ovat kerran viikossa tiistaisin 25.1.2022-24.5.2022 seuraavasti:

RYHMÄ 1 (max 8 hlö): Tiistaisin KLO 18:30-19:30. Ensimmäinen tapaaminen tiistaina 11.1.2022. Sen jälkeen viikoittain 10.5.2022 asti. Poikkeukset: EI YHTEISTAPAAMISTA Ti 22.2. ja 19.4.2022

Yhteistapaamisten lisäksi jokaiselle sisältyy kolme etänä toteutettavaa sparritapaamista.  Sparritapaamiset sovitaan erikseen.

Missä? Esport Centerissä/Arenalla/Ulkona. Tapaamissa ollaan joko luentokabinetissa, arena-salissa, kuntosalilla tai lähiympäristössä ulkona.

Hinta? Pienryhmän hinta on Esportin jäsenille 760 € (laskutetaan neljässä 190€ erässä) ja ei-jäsenille 980€ (laskutetaan neljässä 245 € erässä). Pienryhmän hinta veloitetaan esportin jäseniltä jäsenmaksun yhteydessä kuukausittain ja ei-jäseniltä sähköpostilaskulla. Pienryhmän osallistumismaksun voi maksaa myös kerralla. Kaikki liikuntasetelit toimivat myös maksutapana.

Miten pääsen mukaan? Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ (tilaa on vain kahdeksalle nopeimmalle ilmoittautujalle). Huomioithan, että koska paikkoja on rajallinen määrä ja haluamme osallistujien sitoutuvan tosissaan omaan muutosprosessiin koko kevään ajaksi, myös  ilmoittautuminen on sitova. Lääkärintodistuksella kurssiosallistuminen voidaan siirtää myöhemmälle kurssille tai muihin Esportin palveluihin.

Asiakaskokemus

Tässä yksi palaute edellisessä Satun painonhallintaryhmässä mukana olleelta osallistujalta:

”Mulla menee hyvin! Olen päässyt tavoitepainooni, eli yhteensä 17 kg lähti. Vaatekoko pieneni 44 –> 38. Kiitos mahtavasta kickstartista tälle terveellisemmälle matkalle!”