Satu Portimo

Olen Trainer4You:n kouluttama auktorisoitu personal trainer. Itselläni on takana oma suuri elämäntaparemontti, valtava painonpudotus sekä alanvaihto taloushallinnon toimistotöistä liikunnan alan yrittäjäksi. Elämäntapamuutokseni kautta kiinnostus heräsi personal trainer -opintoihin sekä valmentamiseen.

Olen liikkunut aina paljon ja kuntosalilta minut on löytänyt treenailemasta jo hyvin nuoresta iästä lähtien. Valmentamisen kautta tiedonjano on lisääntynyt ihmisen mielen puolen toimintaan sekä kehonhuoltamisen, faskioiden, palautumisen, levon ja ravinnon tärkeyteen.

Olen opiskellut NLP mentaalivalmentajaksi ja parhaillaan opiskelen Mind Coachiksi. Ihminen on kokonaisuus ja joskus este tavoitteen saavuttamiselle voi olla todella pienestä palasesta kiinni!

Olen helposti lähestyttävä, empaattinen, positiivinen ja herkkä kuuntelija. Nauru ja hassuttelu ovat mukana tapaamisissa, ryppy otsassa ei puurreta eteenpäin. Olen kuitenkin lempeän tiukka sekä huolehdin aina täydellisistä ja turvallisista tekniikoista.

Tällä hetkellä suuri oma intohimoni on polkupyöräily ja pentukoirani kanssa ulkoilu, kuntosaliharjoittelu on myös aina lähellä sydäntäni.

Rakastan ihmisiä, rakastan heidän erilaisia tarinoitaan, rakastan auttaa ja tuoda hyvää mieltä, energiaa ja elämyksiä ihmisten elämään!

Autan sinua löytämään sen hyvinvoivan, elämäniloisen, positiivisen ja voimakkaan tyypin itsestäsi! Laita viestiä tai varaa aika niin suunnitellaan sinulle juuri sinun näköinen valmennussetti!

Varaa aika Satulle täältä.