FasciaMethod-pienryhmä

Haluatko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, kehittää kehon toimintaa ja liikkuvuutta sekä lisätä ymmärrystä oman kehon toiminnasta? Ja kenties saada siinä sivussa uutta motivaatiota ja virtaa ryhmässä harjoittelusta uuteen vuoteen 2021?

Tammikuussa 2021 starttaa FasciaMethod-pienryhmä, jossa kahdentoista viikon aikana hyödynnetään FasciaMethodia ja PowerMethodia, patentoituja treenimenetelmiä Näiden menetelmien avulla opit vahvistamaan koko kehoasi monipuolisesti kuormittavin toiminnallisin liikkein ja kehität lihasvoiman lisäksi kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi.

Ryhmä starttaa keskiviikkona 27.01.2021 16:15. Esport Arenalla klo 16:15 ja kokoontuu samaan aikaan viikoittain 12 viikon ajan.

Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan 24.01.2021 mennessä! Syksyn ryhmä meni nopeasti täyteen, joten ilmoittaudu heti mukaan jos haluat varmistaa paikkasi. Ilmoittautumislinkin löydät tämän sivun lopusta.

Mitä ovat FasciaMethod ja PowerMethod?

Pienryhmän tapaamiskerroilla hyödynnetään eri tavoilla näitä kahta metodia. Molemmat methodit opettavat sinua eri tavoilla ymmärtämään ja käyttämään kehoasi fiksummin.

FasciaMethod

  • FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä suosittu konseptitunti
  • Kokonaisvaltaista kehonhuoltoa ja tukilihasharjoittelua
  • Parannetaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.
  • Osassa liikkeitä käytetään vastuskuminauhaa tehostamaan venytystä ja haastamaan tukilihaksistoa.
  • Pienryhmässä on mahdollisuus yksilöllisesti ja turvallisesti opastaa ja ohjata liikkeissä.
  • Fasciapallokäsittelyä

PowerMethod

  • Fysioterapeuttien kehittämä toiminnallinen lihaskuntotunti
  • Kehitetään turvallisesti ja tehokkaasti perus- ja kestovoimaa sekä opetellaan oikeat suoritustekniikat.
  • Opitaan fiksun alkulämmittelyn tärkeimmät asiat ja tehdään niistä rutiini.
  • Suoritetaan lihaskuntoliikkeet koko kehoa kuormittavin toiminnallisin liikkein. Näiden avulla kehitetään lihasvoiman lisäksi kehonhallintaa ja liikkuvuutta.

Pienryhmätapaamisten sisältö

Viikoittaisissa tapaamisissa (80min/tapaaminen) tehdään vuorotellen joka toinen viikko liikkuvuutta ja liikehallintaa lisäävä FASCIAMETHOD-harjoitus ja joka toinen viikko lihasvoimaa lisäävä POWERMETHOD-harjoitus.

Osallistujat saavat valmennuksen aikana myös erillisen liikkuvuusohjelman sekä toiminnallisen kotitreeniohjelman. Tapaamisissa saat henkilökohtaista ohjausta ja vaihtoehtoisia liikkeitä harjoituksissa.

Yhteistreenien avulla saat pysyvyyttä ja jatkumoa treeneihisi ja opit käyttämään kehoasi monipuolisemmin terveyttä edistävällä tavalla. Pienryhmätapaamisten opit ovat käytössäsi kurssin jälkeenkin ja hyödyt niistä vuosiksi eteenpäin.

Pienryhmä sopii kaikille ikään tai kokoon katsomatta!

Koronaturvallisuus on ryhmässä huomioitu siten, että treeneissä ryhmällä on käytössään oma treenitila, ryhmän koko on rajattu maksimissaan kahdeksaan henkilöön ja treeneissä pidetään riittävät turvaetäisyydet. Laitteiden ja välineiden desinfioinnista huolehditaan erityisen tarkasti. Voit turvallisin mielin tulla ryhmään mukaan.

Pienryhmän vetäjänä toimii kokenut Personal Trainer Satu Portimo (Personal trainer, Lisenced Practitioner of NLP, PilatesHealth, ProMethod, FasciaMethod, PowerMethod, Stressinhallintavalmentaja/Mind Coach).Voit lukea Satusta Personal Trainerina lisää täältä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Milloin? Tapaamiset keskiviikkoisin 27.01.-21.4.2021 klo 16:15-17:25 (80min / tapaamiskerta) yht. 12 tapaamiskertaa

Missä? Esport Arenalla. Ryhmälle on varattu oma yksityinen harjoittelutila ryhmätapaamisiin, jotta harjoittelu on turvallista ja sujuvaa.

Hinta? Pienryhmän hinta on Esportin jäsenille 297 € ja ei-jäsenille 329 €. Pienryhmävalmennuksen kokonaiskesto on 12 viikkoa ja se sisältää 12 tapaamiskertaa.

Miten pääsen mukaan? Ilmoittaudu mukaan TÄÄLLÄ (tilaa on vain kahdeksalle nopeimmalle ilmoittautujalle). Huom. ilmoittautumisesi on sitova ja peruutus vain lääkärintodistuksella.

Satu vetää keväällä 2021 myös kolmea eri painonhallintapienryhmää. Jos olet kiinnostunut painonhallintaryhmästä, lue ryhmästä lisää täällä.