Online-hyvinvointiportaali

Tervetuloa Esportin online-hyvinvointiportaaliin!

Tässä poikkeuksellisessakin tilanteessa haluamme tehdä kaikkemme, jotta pystyisit ylläpitämään terveellisiä elämäntapoja ja pysymään aktiivisena. Tällaisinakin aikoina liikunta on tärkeä osa hyvinvointia, ja liikunta parantaa tutkitusti myös vastustuskykyä.

Olemme koonneet tälle sivulle yhteen paikkaan liikkumisen ja hyvinvoinnin online-hyvinvointiportaalin, josta löytyy kotona tehtäviä videotreenejä, viikkohaasteita erilaisilla teemoilla sekä inspiraatiota oman hyvinvointisi edistämiseen. Näiden sisältöjen avulla voit jatkaa liikunnallista elämäntapaa missä ja milloin vain.

Tutustu materiaaleihin ja lähde toteuttamaan niitä silloin kuin sinulle parhaiten sopii.

Päivitämme sivulle uutta sisältöä säännöllisesti, joten käythän kurkkaamassa!


TULOSSA ESPORT-JÄSENILLE!

Esportin ohjaajat ovat kohta kotonasi: Esport online-ryhmäliikuntatunnit alkavat huhtikuun alussa, niistä tulossa lisätietoa pian!
Huom! Tämä palvelu vain Esport-jäsenille (ei sisälly Arena Card – eikä Express-jäsenyyksiin).

Online-tunneista lisää täällä.

LES MILLS ONDEMAND – UUSI HUIPPUETU JA MAHDOLLISUUS ESPORT-JÄSENILLE NYT VELOITUKSETTA!

Esport haluaa yhteistyökumppaninsa Les Millsin kanssa tarjota Esport-jäsenille veloituksetta (norm. 14,95€/kk) myös Les Mills OnDemand -jäsenyyden 31.5.2020 asti. Palvelua on jatkettu 30.6.2020 asti!

Les Mills OnDemand -palvelusta löydät tuttujen Les Mills -tuntien eri ohjelmia sekä ennennäkemättömiä vain OnDemandista löytyviä Hybrid Workouts ja Combo Workouts -treenejä, jotka yhdistävät eri Les Mills -lajeja yhdeksi tehokkaaksi harjoitukseksi. Ohjeet ilmaisen jäsenyyden lunastamiseksi löydät alta.

Lähetä lunastuspyyntö Esportille täältä.

Kun olet lähettänyt lunastuspyynnön, pyyntösi välittyy kuluvan päivän aikana meille. Varmistamme jäsenyytesi voimassaolon ja hyväksymme pyynnön viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa.

Kun olemme hyväksyneet pyynnön, saat sähköpostiisi uuden linkin, josta pääset rekisteröitymään Les Mills OnDemand -palvelun jäseneksi.

Rekisteröidy Les Mills OnDemand -palvelun jäseneksi sähköpostilinkin kautta.

Täytä pakolliset kentät ja hyväksy palvelun käyttöehdot. Näin Les Mills OnDemand on käytössäsi 31.5.2020 asti.
Huom! Les Mills OnDemand -palvelu on tarkoitettu vain Esport-jäsenille (ei sisälly Arena Card – eikä Express-jäsenyyksiin).

Esport ja Les Mills toivottavat nautinnollisia kotiharjoituksia!

 

ESPORT CHALLENGE-OHJELMAT

Innostu hyvinvointisi edistämisestä uudella tavalla challenge-ohjelmien avulla – valitse alla olevista erilaisesta valmiista haasteesta sinulle sopivin tai yhdistele niistä omanlaisesi mieltymystesi mukaan!

Esport Body & Mind Challenge – lataa akkuja ja hae virtaa palautumisesta, kehonhuollosta ja meditaatiosta.

 

Esport HIIT Challenge – Haasta itseäsi tehokkailla HIIT-treeneillä ja nosta kuntosi uudelle tasolle!

 

Esport Summer Challenge – monipuolista treeniä kehonpainolla kotisohvalla tai ulkona. Taattu kesäkondis 10 viikossa!

 

 

 

 

VIDEOKIRJASTO KOTITREENEIHIN

Tarjoamme jäsenillemme Les Millsin striimauspalvelun kautta käyttöösi yli 100 erilaista videotreeniä. Tutustu täällä.

Tutustu myös Esportin valmentajien suunnittelemaan kahteen erilaiseen lihaskuntotreeniin. Molemmat treenit soveltuvat tehtäväksi kotona, ja kehität niillä monipuolisesti koko kehosi lihasvoimaa! Tutustu täällä.