Esport Body & Mind Challenge

Esport Body & Mind Challenge on kahdeksan viikkoa kestävä hyvinvointihaaste, jonka tavoitteena on ladata henkiset akut täyteen ja hakea virtaa palautumisesta, kehonhuollosta ja meditaatiosta.

Kahdeksan viikon aikana teet 11 erilaista meditaatioharjoitusta, nautit raikkaasta ja virkistävästä ulkoilmasta kävelylenkkien muodossa ja pidät kehosi vetreänä kehonhuoltoharjoitteiden muodossa.

 

NÄIN LÄHDET TOTEUTTAMAAN HAASTETTA

Saat ladattua haasteen materiaalit tämän sivun lopusta. Materiaaleista löytyvään viikkokalenteriin on merkitty kunkin viikon aktiviteetit. Kalenterista pääset suoraan linkin kautta kyseisen päivän aktiviteetin videoon.

 

NÄIN SAAT VIELÄ ENEMMÄN IRTI HAASTEESTA

Kun fokuksena on palautuminen ja mielen rauhoittaminen, on tärkeää, että kiinnität huomiota erityisesti myös siihen, mitä tapahtuu arjessasi viikko-ohjelmissa olevien aktiviteettien ulkopuolella. Suosittelemme ottamaan osaksi tämän haasteen ajaksi myös alla olevat ohjenuorat käyttöön:

– Ei elektronisten laitteiden käyttöä klo 20 jälkeen.
– Unen määrä tulisi olla vähintään 7 tuntia ja nukkumaan on suositeltavaa mennä noin klo 22-23.
– Panosta myös terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon ja kiinnitä huomiota erityisesti kasvisten saantiin.
– Jos sinulla ei ole aktiivisuus- tai askelmittaria, lataa puhelimeesi StepsApp-askelmittarisovellus, jolla voit seurata askelmääriä.

 

LATAA HAASTEEN MATERIAALI TÄSTÄ.

TSEMPPIÄ HAASTEESEEN!