Personal Training -palvelumme uudistuu

Fyysisellä kunnolla on tutkitusti suuri vaikutus jaksamiseen ja energisyyteen arjessa. Tähän tosiasiaan perustuu myös uudistunut Personal Training -valmennuspolkumme, jonka tavoite on suoraviivainen:

Haluamme tarjota sinulle selkeän polun, joka johtaa konkreettisiin tuloksiin fyysisessä kunnossasi ja tuo energiaa arkeesi.

Vahvempi fyysinen kunto ei ole vain päämäärä, se on väline energisempään elämään – enemmän voimavaroja, enemmän iloa.

Uusi Personal Training -mallimme on rakennettu vahvasti asiakaslähtöiseksi ja sen moottorina ovatkin toimineet vahvasti muun muassa asiakkaiden toiveet ja palaute sekä viimeisin valmennusopin tieto ja tutkimus.

Alta olevalta videolta näet, miten valmennuspolku etenee ja millaisia tuloksia voit odottaa:

 

Uudistuksen myötä Personal Training -valmennuksen sisältö laajenee ja monipuolistuu muun muassa uudella treenisovelluksella, joka nostaa uudella tavalla motivaatiota ja tekee harjoittelun toteuttamista helpompaa. Valmennustapaamisia on 2-4 kertaa kuukaudessa ja tapaamisten välissä omatoimista tekemistä on tukemassa online-treenikanava, josta voi poimia treenit omaan olohuoneeseen niihin hetkiin, kun kiire tai arjen käänteet yllättävät eikä kuntosalille ehdi lähteä.

Koko palvelusisällön näet listattuna alta:

Aloita oma matkasi – ensimmäinen valmennuskuukausi -50%

Uudistuksen kunniaksi tarjoamme kaikille syyskuun 2023 aikana valmennuksen aloittaville ensimmäisen valmennuskuukauden -50% alennuksella.

Valmennuksen aloittaminen on helppoa: Sinun tarvitsee vain varata itsellesi aika veloituksettomaan 30 minuutin lähtötilannekartoitukseen (kartoitus ei sido sinua vielä mihinkään) ja matkasi alkaa siitä.

Uudistunut Personal Training -kokonaisuus otetaan käyttöön 4.9.2023, mutta voit jo nyt varata itsellesi ajan lähtötilannekartoitukseen.

Lue lisää ja varaa lähtötilannekartoitus täältä.

Tutustu vielä tarkemmin uudistuneeseen Personal Training -palveluumme valmennuksen sivulta täällä.

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti energisempää huomista?