KESÄTARJOUS!: Yksittäiset Personal Training -tapaamiset ja kuntotestit -50% !

Hyödynnä lämmön ja auringon tuoma lisäenergia ja nosta fyysinen kuntosi ja hyvinvointisi uudelle tasolle Esportin ammattilaisten tukemana! Tarjoamme 6.6.-31.7.2024 välisenä aikana yksittäiset Personal Training -tapaamiset ja kuntotestit -50% alennuksella!

-50% Yksittäiset Personal Training -tapaamiset

Voit ostaa yksittäisiä Personal Training -tapaamisia puoleen hintaan. Ammattitaitoiset ja kokeneet Personal Trainerimme auttavat sinua räätälöityjen harjoitusohjelmien ja asiantuntevan ohjauksen avulla saavuttamaan parhaat tulokset. Huomioithan, että tarjous koskee ainoastaan yksittäisiä tapaamiskertoja – ei valmennuspaketteja tai kuukausivalmennuksia. Voit ostaa niin monta tapaamista kuin haluat, mutta ostetut kerrat on käytettävä 31.8.2024 mennessä.

Osta tapaamiset verkossa täältä tai paikan päältä Esport Centeristä, Arenalta tai Bristolista.

Valittavanasi on kaksi eri valmennusvaihtoehtoa:

  1. Yksilövalmennustapaaminen 89,50€ (norm. 179€): Saat henkilökohtaista ohjausta, joka on suunniteltu juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi.
  2. Duo-valmennustapaaminen 99,50€ (norm. 199€): Harjoittele yhdessä esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa ja saatte molemmat ammattimaista ohjausta harjoitteluun.

Tutustu Personal Trainereihimme tästä!

 

-50% Kuntotestit – Hyödyllistä ja motivoivaa tietoa fyysisestä kunnostasi

Kuntotestit antavat sinulle tärkeää tietoa terveydestäsi ja nostavat tutkitusti motivaatiotasi liikunnan harrastamiseen ja terveellisten elämäntapojen noudattamiseen. Testituloksista saat arvokasta tietoa vahvuuksistasi ja kehitystarpeistasi, mikä mahdollistaa harjoittelun paremman suunnittelun, nopeammat tulokset ja uutta innostusta liikkumiseen! Voit ostaa niin monta kuntotestiä kuin haluat, mutta ostetut kuntotestit on käytettävä 31.8.2024 mennessä.

Tutustu kuntotestivalikoimaamme tästä!

Kuntotestit pääset ostamaan verkosta täällä tai paikan päältä Esport Centeristä tai Arenalta.

 

Näin lunastat huipputarjoukset: Voit ostaa Personal Training -tapaamisia ja kuntotestejä joko verkkokaupasta tai paikan päältä Esport-keskuksista (Arena, Bristol, Center). Palvelun oston jälkeen Personal Training -tapaamisajat ja kuntotestit varataan ajanvarauskalenteristamme.