Junnukausari

Tapahtumia koskevista rajoituksista johtuen myös Urheilupuiston stadionilla on yleisömäärä rajattu. Rajoituksista johtuen emme voi sallia vapaata kulkua ottelutapahtumiin, vaan seuraamme tarkasti katsojamääriä.

Juniorikausikorttilaisilla on vapaa pääsy Hongan kotiotteluihin ja vallitsevasta tilanteesta johtuen tulee peliin ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen otteluun aukeaa noin viikkoa ennen ottelua ja päättyy 3 päivää ennen ottelua (ottelupäivä lasketaan yhdeksi päiväksi).

Ilmoittaudu peliin täyttämällä omat tietosi lomakkeelle alla olevan linkin kautta. Junnukausarilaisille on ottelutapahtumiin varattu 100 paikkaa/peli.

Sisäänkäynti otteluun tapahtuu pääportilta (Koivu-Mankkaan tien puolelta) ja junnukausari oikeuttaa paikkaan Loungen viereiseen seisomakatsomoon (Etelä 2). Sisäänkäynnin yhteydessä ilmoitetaan nimi ja näytetään junnukausikorttien lipuntarkastajalle. Lomakkeella ilmoitetut tiedot on toimitettu pääportin lipuntarkastajalle.

HUOM! Junnukausarilla EI ole sisäänkäyntiä muilta porteilta.

Tapahtumia koskevia rajoituksia tarkastetaan jatkuvasti ja mahdolliset muutosten saattavat vaikuttaa ilmoittautumiseen. Tarvittaessa tiedotamme muutoksista.

Tervetuloa mukaan kannustamaan Honka voittoon!

Ilmoittaudu peliin

#meollaanhonka