Cross Training -ryhmät

CrossTraining -valmennuksissa tavoitteena on kehittää monipuolisesti eri fyysisen kunnon osa-alueita: voimaa, kestävyyttä, koordinaatiota ja taitoa. Valmennuksessa käytetään monipuolisesti erilaisia treenivälineitä kuten levy- ja leuanvetotankoja, boxeja, kahvakuulia, kuntopalloja ja voimistelurenkaita, erikoisvälineitä unohtamatta.

Esportin CrossTraining -pienryhmävalmennukset käynnistyvät tammikuussa 2021 uudella sykkeellä

1) Personal Training (PT) -pienryhmien ja 2) treeniryhmien voimin.

1) PT-pienryhmiin sisältyy kattavat kuntotestit valmennuksen alussa ja lopussa, yksilöllisempi kehittymisen seuranta, Online-treenimateriaalin tuki sekä laadukas valmennus. Pienryhmiin otetaan maksimissaan kuusi osallistujaa yksilöllisen valmennuksen takaamiseksi.

2) Treeniryhmät on suunnattu pidempään voimaharjoittelua tehneille liikkujille. Treeniryhmässä ylläpidät kuntoasi tehokkaasti ja pääset hiomaan taitojasi osaavan valmentajan avustuksella. Treeniryhmälle tulee kahden kuukauden välein päivittyvä harjoittelun ohjelmointi, jolla koko ryhmän suorituskyky paranee ja tavoitteellisuus pysyy huipussaan. Treeniryhmän koko on korona-aikana 8 henkeä. Tuntien sisältö on voima- ja kestävyyspohjaista.

Ryhmien tarkemmat sisällöt, aikataulut ja hinnat löytyvät alapuolelta tältä sivulta. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Kenelle ja mitä?

CrossTraining PT-pienryhmät

Voit valita omien tavoitteidesi ja aikataulusi mukaan joko yhden kerran tai kaksi kertaa viikossa kokoontuvan valmennusryhmän. Kerran viikossa treenaava ryhmä (yht. 8 treenikertaa 2kk aikana) sopii hyvin aloittelijoille, mutta siitä hyötyvät myös kokeneemmat treenaajat. Kaksi kertaa viikossa treenaava ryhmä (yht. 16 treenikertaa 2kk aikana) sopii parhaiten kokeneemmille treenaajille.

PT-pienryhmävalmennuksiin sisältyy

  • Viikoittaiset pienryhmävalmennukset (yksi tai kaksi treenikertaa viikossa ryhmästä riippuen)
  • Valmennuksen alussa ja lopussa tehtävät kattavat kuntotestit (pyöräergometritesti, kehonkoostumusmittaus, lihaskuntotestit) (arvo 240€) 
  • Kuntotestipalaute, johon sisältyy kattavan testiraportin lisäksi henkilökohtainen kehityssuunnitelma pienryhmävalmennuksen ajaksi. Lopputesteistä saat mukaasi testien perusteella ohjeet omatoimiseen harjoitteluun jatkoa ajatellen.
  • Valmennuksen ajaksi CrossTraining-onlinemateriaalipankki, joka on suunniteltu Esportin Cross Training -valmentajien toimesta tehostamaan itsenäistä harjoittelua yhteistreenien ulkopuolella.

CrossTraining Treeniryhmä

Pidempään voimaharjoittelua tehneelle, hyvässä ja motivoivassa treeniporukassa viihtyvälle treenaajalle sopii parhaiten kerran viikossa treenejä tarjoava CT-treeniryhmä. Treeniryhmässä ylläpidät kuntoasi tehokkaasti ja pääset hiomaan taitojasi osaavan valmentajan avustuksella ryhmän tukemana. Treeniryhmälle tulee kahden kuukauden välein päivittyvä ohjelmointi, jolla koko ryhmän suorituskyky paranee ja tavoitteellisuus pysyy huipussaan.

Treeniryhmän koko on korona-aikana 8 henkeä. Tuntien sisältö on voima- ja kestävyyspohjaista.

Huom!

Treeniryhmään ei sisälly Esport Wellnetin -CrossTraining-osion käyttöoikeutta sekä alku- ja lopputestausta.

Pienryhmävalmennusten aikataulu ja hinnat

PT-PIENRYHMÄT, VALMENNUKSET 2KK 1 KRT /VKO:

Pienryhmä 4: Torstaisin 28.1.-18.3. klo 17.00-18.00, valmentajana Saara Dillon

Pienryhmän hinta:

300€ Esportin jäsenille (huom. pelkästään valmennukseen sisältyvien kuntotestien arvo jo 240€) 

440€ euroa ei-jäsenille (huom. pelkästään valmennukseen sisältyvien kuntotestien arvo jo 240€) 

Valmennuksen  voi maksaa 1-5 erässä.

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Valmennukset ja testit toteutetaan Esport Arenalla (Koivu-Mankkaantie 5, Espoo)

MITEN ILMOITTAUDUN?

Voit valita sinulle sopivan ryhmän viikoittaisten treenikertojen sekä treeniajankohtien perusteella. Täytä ilmoittautumissivulla tietosi lomakkeelle ja olemme yhteydessä sinuun ryhmän täyttymisestä ja lisätiedoista alkutesteihin sekä aloitukseen liittyen tammikuun 2021 ensimmäisellä viikolla.

Huomioithan, että rajallisista valmennuspaikoista johtuen ryhmään ilmoittautuminen on sitova ja sen voi perua vain lääkärintodistusta vastaan.

PT-PIENRYHMÄT 1 KRT / VKO –> ILMOITTAUDU