Monipuolisia treenejä nyt etuhintaan – valitse sopiva jäsenyys

Nyt kannattaa pakata treenikassi ja suunnata Esportille! Kevään kunniaksi tarjouksessa on jäsenyyksiä moneen makuun, Kunnon keskiviikon kampanjaa unohtamatta. Tutustu tarjouksiin ja valitse omasi!

Esport Express 24,90 €/kk tai 249 € KOKO vuosi

Esport Express -kuntosalit on varusteltu huippulaitteilla ja tilavilla vapaapainoalueilla – ne tarjoavat upeat puitteet salitreeneille.

Express-jäsenenä käytössäsi ovat Express Liilan (1500 m2, Kauppakeskus Liila) ja Express Mankkaan (1200 m2, Sinikalliontie 1) toimipisteet Espoossa. Saat nyt tämän kaiken huikeaan kuukausihintaan 24,90 € (12 kk jäsenyys, norm. 29,90 €) tai KOKO vuoden hintaan 249 €.

Jäsenyyden voit ostaa kätevästi Esportin verkkokaupasta.

Esport Arena Card 29,90 €/kk

Aloita treenit Esport Arenan upealla kuntosalilla hintaan 29,90 €/kk (norm. 49 €/kk). Kampanja koskee Arenan 12 kk jäsenyyttä.

Esport Arenan jäsenenä käytössäsi ovat Arenan kuntosali, 800 metrin juoksurata sekä Arenan ryhmäliikuntapalvelut. Esport Arenan jäsenenä pääset myös käyttämään Esport Express Mankkaan ja Liilan kuntosaleja.

Osta jäsenyys Esport Arenan toimipisteeltä tai Esportin verkkokaupasta.

Muista myös Kunnon keskiviikon tarjous: Esport Smart 64 €/kk

Liity keskiviikkona Esport Smart -jäseneksi ja saat jäsenyyden etuhintaan 64 €/kk (norm. 74 €/kk). Sopimuskausi on 12 kuukautta. Lisäksi treenaat maaliskuun loppuun asti veloituksetta!

Esport Smart -jäsenenä käytössäsi ovat kaikki Esportin viisi kuntosalia ja yli 230 ryhmäliikuntatuntia viikossa. Osta jäsenyys Esport Centerin tai Esport Bristolin toimipisteeltä tai kätevästi Esportin verkkokaupasta.

Huom! Smart-jäsenyyden tarjoushinta on myynnissä vain keskiviikkoisin.

Tervetuloa treenaamaan Esportille!