Liikuntamenu

Esportin liikuntamenun valikoimasta löydät jokaiseen tapahtumaan sopivat lajit.

Uutuutena extreme-lajit Extreme Esport -aktiviteettiarenalla!

Tutustu vaihtoehtoihin alla.

PINNALLA NYT

EXTREME ESPORT AKTIVITEETTIARENA
Uusi Extreme Esport tarjoaa huikean kattauksen liikunnan iloa, taitojen testausta ja itsensä haastamista. Tekemistä löytyy kaiken tasoisille liikkujille, vuoden jokaisena päivänä! Aktiviteettiareenalla järjestät mieleenpainuvan tyky- tai tiimipäivän!

EXTREME LAJIT

CIRCUIT Monipuolinen kokonaisuus, jossa opitaan ohjaajan johdolla uusia taitoja trampoliiniareenalla, kisaillaan polttopallossa sekä wipe outissa ja selvitetään ninja warrior radan herruus. Hauskaa ja erilaista liikuntaa pienellä tai suurella ryhmällä.

 • Alkulämmittely
 • Tramppa
 • Wipeout
 • Pukkitaistelu
 • Ninja Warrior
 • Polttopallo

KISAILUT Haastakaa toisenne yksilöinä tai joukkueena kuudessa eri tason lajissa, jossa nopeus, ketteryys ja voima ovat valttia! Kisailulajeina toimivat:

 • Trampoliiniviesti
 • Gladiaattor-taistelu
 • Donkkaus
 • Ninjailu-viesti
 • WipeOut
 • Dodgeball

THE TRIP (ESPORT BRISTOL, ESPORT CENTER) THE TRIP®-sisäpyöräilytunti on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min kestävän treenin aikana liikutaan ohjaajan johtamana salissa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen virtuaaliympäristö huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!

HYVINVOIVA SELKÄ Selkää huoltava tunti, joka piristää myös mielen. Tunnilla tehdään sekä lihaksia vahvistavia että liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, joilla pyritään parantamaan selän toiminnallisuutta. Sopii erityisesti istumatyötä tekeville ja niska- hartiaseudun ongelmista kärsiville.

 

BODY & MIND -TUNNIT JA HOT STUDIO

AIRYOGAssa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.

BODYBALANCE® (Les Mills) Joogaan pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät kehon tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta.

HOTPILATES JA PILATES Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta sekä opettaa fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja. Tunneilla voidaan käyttää hyödyksi pilatespalloja sekä pieniä käsipainoja.

HOT YOGA JA YOGA Virkistävä joogaharjoitus, joka lisää sekä liikkuvuutta että kehonhallintaa. Tunti pohjautuu hathajoogaan. Sopii aloittelijoille sekä aikaisemmin joogaa harrastaneille.

HOTSTRETCHING Venyttelyharjoitus, jossa miellyttävä lämpö auttaa elastisuuden lisäämistä. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venytyksiin. Tuntien kestot ovat 30 ja 45 min.

KEHONHUOLTO JA FOAM ROLLER Tunti yhdistelee kehonhuollollisia elementtejä, foam rolleria sekä liikkuvuusharjoituksia. Foam rollerilla eli putkirullalla hierotaan kiristyneet lihakset, sidekudokset ja lihaskalvot auki. Rullauksen ansiosta kudosten verenkierto ja aineenvaihdunta paranee jolloin palautuminen tehostuu. Rullauksella voi myös vähentää ja ennaltaehkäistä kehon kiputiloja ja parantaa elastisuutta.

STRETCHING Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn. Tunnelmallinen venyttelyosuus lisää liikkuvuutta ja laukaisee lihasjännityksiä.

YIN YOGA Yin Yoga on rauhallinen ja koko kehoa ja mieltä tasapainottava joogaharjoitus, jossa pitkät venytykset kohdistuvat sidekudoksiin. Yin Yoga rentouttaa ja avaa kehoa aivan uudella tavalla. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

 

HELPPOA JA HAUSKAA

SUPERBOOTY-STRETCHING
Kivenkova 30 min pakaratreeni, johon on koottu kaikki tehokkaimmat ja nopeasti kehitystä tuovat pakaraliikkeet kuntosalilta ja jumppatunneilta. Tunnin toisella puoliskolla venytellään ja huolletaan kehoa. Tämä on combo tiukkaa treeniä ja rentouttavaa kehonhuoltoa.

HYVINVOIVA SELKÄ Selkää huoltava tunti, joka piristää myös mielen. Tunnilla tehdään sekä lihaksia vahvistavia että liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, joilla pyritään parantamaan selän toiminnallisuutta. Sopii erityisesti istumatyötä tekeville ja niska- hartiaseudun ongelmista kärsiville.

TRAMPOLIINITUNTI WORLD JUMPING® on helppoa, hauskaa ja mukaansatempaavaa hyppelyä minitrampoliinilla musiikin tahdissa. Tunti kehittää liikkeiden ja keskivartalon hallintaa, tasapainoa ja aerobista kuntoa. Tästä tunnista on helppo aloittaa trampoliinilla hyppely. Tunti sisältää aerobisen- ja lihaskunto-osuuden.

KUNTONYRKKEILY (max. 20 hlöä) Tehokas, turvallinen ja nopeasti kuntoa kohottava kuntonyrkkeilytunti, joka sopii kaikille. Tunnilla käydään läpi nyrkkeilyn perustekniikkaa, harjoitellaan paljon pareittain ja hyödynnetään tehokkaasti eri välineitä. (Espoo)

CORE-STRETCHING Tunti aloitetaan tehokkaalla 25 min pituisella keskivartalo- ja kehonhallintatreenillä ja lopputunti venytellään. Tavoitteena on liikkuvuuden lisääminen ja lihasjännitysten laukaiseminen.

ESPORT CORE Tehokas 30 min pituinen keskivartalo- ja kehonhallintatreeni. Tunti ei sisällä alkulämmittelyä.

ESPORTEASY Tehokas ja hauska tunti jossa ei ole haastavaa koreografiaa. Noin 20 min pituinen aerobinen osuus, jonka jälkeen monipuolinen ja tehokas lihaskunto-osuus. (Espoo)

JUOKSUOPASTUS (max 20 hlöä) Monipuolinen hengitys- ja verenkiertoelimistöä kuormittava juoksutunti. Tunnilla kehitetään kestävyyden osa-alueita käyttämällä erilaisia juoksun harjoitusmuotoja. Tuntiin sisältyy alku- ja loppuverryttelyt, harjoitteluosio sekä palauttavat venyttelyt. Koko harjoitus tapahtuu Arenan juoksuradalla. (Espoo)

KAHVAKUULA Urheilullinen, hauska ja haastava kahvakuulatunti, joka koostuu toiminnallisista lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteista. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisillekin kuntotasoon katsomatta. Tunnin kesto on 50 min.

SPINNING Reipas ja monipuolinen sisäpyöräilytunti, joka kohottaa aerobista kuntoa.

TRX (max. 8 hlöä)TRX-vetohihnat on harjoitusväline voiman, kestävyyden, tasapainon, liikkuvuuden sekä erityisesti keskivartalon tukilihasten ja kehon hallinnan kehittämiseen. Vastuksen pystyy säätämään itselleen sopivaksi hihnojen pituuden tai vartalon kulmaa muuttamalla. TRX:n suurimpiin etuihin kuuluu se, että se antaa kaikille johdonmukaisen, hauskan, vaihtelevan ja tehokkaan tavan saavuttaa liikunnalliset tavoitteet – olitpa sitten vasta aloittamassa kuntoilua tai treenannut jo vuosia. Sopii kaikille.

 

TANSSI

SH’BAM® (Les Mills) Helppo ja hullunhauska Les Mills tunti, jossa listaykköset ja klassikkokappaleet rytmittävät uusimpia tanssiliikkeitä. Come as you are, leave as a star! Tunnin kesto on 45 min.

 

HIKITREENIT

BODYATTACK® (Les Mills) Energinen intervallitreeni, joka koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista askelsarjoista. Lihaskuntoharjoittelussa käytetään vastuksena kehon omaa painoa. Tunti kehittää erityisesti aerobista kuntoa.

BODYCOMBAT® (Les Mills) Itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

BODYPUMP® (Les Mills) Ympäri maailmaa suosittu koko kehon lihaskuntotunti. Lisäpainoilla saadaan nopeasti tuloksia aikaan. Painot valitaan oman kuntotason mukaan 2 ja 32 kilon väliltä

CROSS TRAINING (max. 15 hlöä)
CrossTraining -harjoittelu yhdistää voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Tunnilla käydään läpi CrossTraining-harjoittelun keskeisiä elementtejä sekä tehdään tehokas koko kehoa kuormittava treeni. Tunti rakentuu toiminnallisen harjoittelun perusperiaatteista sekä moninivelliikkeistä. Sopii kaikille.

 

 

MAILAPELIT

Tennis, Sulkapallo, Squash, Racketball, Pingis

 

PALLOPELIT

Joukkuepelejä mm. salibandy, ultimate, lippupallo ja norsupallo.
Norsupallo on Esportin ehdoton suosikki yritystapahtumissa. Se on peli jota pelataan jalkapallon tyylisesti, tosin huomattavasti isommalla ja pehmeämmällä pallolla. Pelissä tasoerot tasaantuvat ja peliä pelataan enemmän pilke silmäkulmassa. Hauska tapa liikkua ja sopii kaikille.