Liikuntamenu

Esportin liikuntamenun valikoimasta löydät jokaiseen tapahtumaan sopivat lajit. Tutustu vaihtoehtoihin alla.

BODY & MIND -TUNNIT JA HOT STUDIO

AIRYOGAssa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.

BODYBALANCE® (Les Mills) Joogaan pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät kehon tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta.

HOTPILATES JA PILATES Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta sekä opettaa fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja. Tunneilla voidaan käyttää hyödyksi pilatespalloja sekä pieniä käsipainoja.

HOT YOGA JA YOGA Virkistävä joogaharjoitus, joka lisää sekä liikkuvuutta että kehonhallintaa. Tunti pohjautuu hathajoogaan. Sopii aloittelijoille sekä aikaisemmin joogaa harrastaneille.

HOTSTRETCHING Venyttelyharjoitus, jossa miellyttävä lämpö auttaa elastisuuden lisäämistä. Tunnilla keskitytään suurimpien lihasryhmien venytyksiin. Tuntien kestot ovat 30 ja 45 min.

HYVINVOIVA SELKÄ Selkää huoltava tunti, joka piristää myös mielen. Tunnilla tehdään sekä lihaksia vahvistavia että liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, joilla pyritään parantamaan selän toiminnallisuutta. Sopii erityisesti istumatyötä tekeville ja niska- hartiaseudun ongelmista kärsiville.

KEHONHUOLTO  Tunti yhdistelee kehonhuollollisia elementtejä ja liikkuvuusharjoituksia.

STRETCHING Tunti sisältää lyhyen alkulämmittelyn. Tunnelmallinen venyttelyosuus lisää liikkuvuutta ja laukaisee lihasjännityksiä.

YIN YOGA Yin Yoga on rauhallinen ja koko kehoa ja mieltä tasapainottava joogaharjoitus, jossa pitkät venytykset kohdistuvat sidekudoksiin. Yin Yoga rentouttaa ja avaa kehoa aivan uudella tavalla. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

 

 

HELPPOA JA HAUSKAA

CORE-STRETCHING Tunti aloitetaan tehokkaalla 25 min pituisella keskivartalo- ja kehonhallintatreenillä ja lopputunti venytellään. Tavoitteena on liikkuvuuden lisääminen ja lihasjännitysten laukaiseminen.

EXTREME ESPORT -AKTIVITEETTIAREENA tarjoaa huikean kattauksen liikunnan iloa, taitojen testausta ja itsensä haastamista. Tekemistä löytyy kaiken tasoisille liikkujille, vuoden jokaisena päivänä! Aktiviteettiareenalla järjestät mieleenpainuvan tyky- tai tiimipäivän! Tunnilla on aina ohjaaja mukana.

ESPORT CORE Tehokas 30 min pituinen keskivartalo- ja kehonhallintatreeni. Tunti ei sisällä alkulämmittelyä.

ESPORT EASY Tehokas ja hauska tunti jossa ei ole haastavaa koreografiaa. Noin 20 min pituinen aerobinen osuus, jonka jälkeen monipuolinen ja tehokas lihaskunto-osuus. (Espoo)

HYVINVOIVA SELKÄ Selkää huoltava tunti, joka piristää myös mielen. Tunnilla tehdään sekä lihaksia vahvistavia että liikkuvuutta lisääviä harjoitteita, joilla pyritään parantamaan selän toiminnallisuutta. Sopii erityisesti istumatyötä tekeville ja niska- hartiaseudun ongelmista kärsiville.

JUOKSUOPASTUS (max 20 hlöä) Monipuolinen hengitys- ja verenkiertoelimistöä kuormittava juoksutunti. Tunnilla kehitetään kestävyyden osa-alueita käyttämällä erilaisia juoksun harjoitusmuotoja. Tuntiin sisältyy alku- ja loppuverryttelyt, harjoitteluosio sekä palauttavat venyttelyt. Koko         harjoitus tapahtuu Arenan juoksuradalla. (Espoo)

KAHVAKUULA Urheilullinen, hauska ja haastava kahvakuulatunti, joka koostuu toiminnallisista lihaskunto- ja kehonhallintaharjoitteista. Kahvakuulaharjoittelu sopii niin miehille kuin naisillekin kuntotasoon katsomatta. Tunnin kesto on 50 min

KUNTONYRKKEILY (max. 20 hlöä) Tehokas, turvallinen ja nopeasti kuntoa kohottava kuntonyrkkeilytunti, joka sopii kaikille. Tunnilla käydään läpi nyrkkeilyn perustekniikkaa, harjoitellaan paljon pareittain ja hyödynnetään tehokkaasti eri välineitä. (Espoo)

SH’BAM® (Les Mills) Helppo ja hullunhauska Les Mills tunti, jossa listaykköset ja klassikkokappaleet rytmittävät uusimpia tanssiliikkeitä. Come as you are, leave as a star! Tunnin kesto on 45 min.

SUPERBOOTY-STRETCHING Kivenkova 30 min pakaratreeni, johon on koottu kaikki tehokkaimmat ja nopeasti kehitystä tuovat pakaraliikkeet kuntosalilta ja jumppatunneilta. Tunnin toisella puoliskolla venytellään ja huolletaan kehoa. Tämä on combo tiukkaa treeniä ja rentouttavaa kehonhuoltoa.

TRAMPOLIINITUNTI WORLD JUMPING® on helppoa, hauskaa ja mukaansatempaavaa hyppelyä minitrampoliinilla musiikin tahdissa. Tunti kehittää liikkeiden ja keskivartalon hallintaa, tasapainoa ja aerobista kuntoa. Tästä tunnista on helppo aloittaa trampoliinilla hyppely. Tunti sisältää aerobisen- ja lihaskunto-osuuden.

HIKITREENIT

BODYATTACK® (Les Mills) Energinen intervallitreeni, joka koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista askelsarjoista. Lihaskuntoharjoittelussa käytetään vastuksena kehon omaa painoa. Tunti kehittää erityisesti aerobista kuntoa.BODYCOMBAT® (Les Mills) Itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

BODYPUMP® (Les Mills) Ympäri maailmaa suosittu koko kehon lihaskuntotunti. Lisäpainoilla saadaan nopeasti tuloksia aikaan. Painot valitaan oman kuntotason mukaan 2 ja 32 kilon väliltä

FUNCTIONAL FITNESS (max. 15 hlöä)
Functional fitness -tunnilla yhdistyy voima-, kestävyys-, tekniikka- ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Tunti rakentuu toiminnallisen harjoittelun perusperiaatteista sekä moninivelliikkeistä. Tunti sopii kaikille.

THE TRIP®-sisäpyöräilytunti on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min kestävän treenin aikana liikutaan ohjaajan johtamana salissa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen virtuaaliympäristö huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!

PALLO-JA MAILAPELIT

Meillä voit pelata tennistä, sulkapalloa, squashia, racketballia ja pingistä. Joukkuepelivalikoima mm. salibandy, ultimate, lippupallo ja norsupallo. Norsupallo on Esportin ehdoton suosikki yritystapahtumissa. Se on peli jota pelataan jalkapallon tyylisesti, tosin huomattavasti isommalla ja pehmeämmällä pallolla. Pelissä tasoerot tasaantuvat ja peliä pelataan enemmän pilke silmäkulmassa. Hauska tapa liikkua ja sopii kaikille.