Esport-jäsenyys

Monipuoliset ja laadukkaat fitness-palvelut kuudessa toimipisteessä – kaikki yhdellä kortilla!   

Valittavanasi on joustava toistaiseksi voimassaoleva Esport Flexi-sopimus, jossa määrität sopimuksesi keston itse, tai fiksu 12 kk Esport Smart -sopimus, jonka voit laittaa tauolle 1 kk ajaksi, esim. kesälomallasi. 

Esport-jäsenyys

Saat yhdellä jäsenyydellä käyttöösi kuusi toimipistettämme: Espoossa Pohjoismaiden suurimman liikuntakeskuksen Esport Centerin ja Esport Arenan, elokuussa 2018 avatun upean Esport Aallon sekä Esport Express -toimipisteet Mankkaalla ja Suomenojalla. Lisäksi Helsingin ytimestä, Aikatalosta, löydät 2015 valmistuneen upean Esport Bristolin toimipisteen. 

Valittavanasi on lähes 300 ryhmäliikuntatuntia/viikko, mm. HotYogaa, AirYogaa, Les Mills -tunteja sekä Trampoliinitunteja. Syksyn 2018 uutuustuntina Les Mills TRIP Esport Aallossa. Tutustu tarkemmin ryhmäliikunta-aikatauluihin (linkki). 

Käytössäsi on kuusi avaraa ja ilmastoitua kuntosalia, jotka palvelevat niin harrastajia kuin aktiivivoimaharjoittelijoitakin. Esport Express Liilasta Suomenojalta löydät lisäksi boulderointiseinän sekä street workout alueen, boulderointiseinä löytyy nyt myös uudesta Esport Aallosta! 

Espoossa käytössäsi on lisäksi 800 metrin sisäjuoksuradat, kamppailukeskus ja trimmi-kiertoharjoittelu.