Tilat

Esport BristoliStagelta löydät Suomen suurimman sisätiloissa toimivan LED-screenin, joka takaa sinulle unohtumattoman audiovisuaalisen treenikokemuksen. Esport Bristolin moderneihin ja monipuolisiin tiloihin kuuluu lisäksi mm. Functional Studio, 3D sisäpyöräilystudio, HotStudio sekä monipuolinen yli 500 neliön kokoinen kuntosali. 

Stage

Liikunnallinen elämys kuin konsertissa; upeat audiovisuaaliset puitteet samassa tilassa. Stage – ennennäkemätön liikunnan näyttämö jättiscreenillä, jollaista et koe muualla.  

Functional Studio

Functional Studio tarjoaa uudenlaisen toiminnallisen harjoittelutilan ketteryys-, nopeus-, kestävyys- ja voimaharjoitteluun. Functional Studion tunneilla kehität kehon eri osa-alueita kokonaisvaltaisesti. Toiminnallisessa harjoittelussa on pohjana kehon perusliikemallit ja liikkuminen vapaassa tilassa ja siinä tavoitellaan hyvää ryhtiä sekä kehon oikeanlaista toimintaa.  

HotStudio

Rentoudu keskellä kaupungin sykettä – Hot Studio tarjoaa uniikin jooga- tai kehonhuoltoelämyksen koko kehoa hellivässä lämpötilassa. Hot Studion lämpötila on 35-38 astetta, mikä tekee harjoittelusta miellyttävän ja turvallisen – lihakset ja nivelet ovat elastisempia ja eri asentojen työstäminen pidemmälle ja syvemmälle onnistuu lyhyemmässä ajassa. 

Cardio Studio

Cardio Studion aerobiset laitteet tulevat maailman johtavalta valmistajalta Precorilta. Esport Bristolin Precor-mallisto sisältää juoksumatot, crosstrainerit, kuntopyörät, AMT-laitteet sekä stepperit.  Jokaisesta laitteesta löytyy laadukas kosketusnäyttö, millä pystyy hallinnoimaan mm. helppokäyttöisiä ja monipuolisia harjoitusohjelmia, katsomaan televisiota ja harjoitteluvideoita muista Precorin laitteista tai käyttämään Preva-järjestelmää harjoittelun tukena. 

Kuntosali

Esport Bristolin toisesta kerroksesta löytyvä tilava ja valoisa kuntosali vastaa nykyaikaisen treenaajaan tarpeisiin. Laajat vapaapaino- ja painopakkavälineet ja aerobiset laitteet mahdollistavat monipuolisen harjoittelun. Varustukseemme kuuluvat laadukkaat Gym80-kuntosalilaitteet, vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot ja levytangot sekä upea valikoima juoksumattoja, kuntopyöriä ja elliptisiä laitteita. Tarjoamme sinulle loistavat puitteet mm. toiminnalliseen harjoitteluun.

Fitness Testing Room

Esportilla on pitkät perinteet yritysten työntekijöiden kuntotestauksessa. Koulutetut testaajamme tarjoavat mahdollisuuden ammattitaitoisten ja laadukkaiden testien toteuttamiseen. Testaus nostaa tutkitusti motivaatiota liikunnan harrastamisessa ja sen avulla jokainen voi aloittaa liikkumisen itselle sopivalla ja turvallisella tavalla. Esport Bristolissa sijaitsevan testiaseman valikoimasta löytyvät InBody-kehonkoostumusmittaus sekä toimintakykyä mittaava FMS-liikkuvuustesti.

Kabinetti

Esport Bristolin kabinettitilat taipuvat niin yrityksen kokoustarpeisiin, viihtyisään lounashetkeen kuin hyvinvointiluennon näyttämöksi.

Kysy lisää kabinettitiloistamme!