Ryhmäliikuntatunnit

Tutustu Esport Bristolin monipuoliseen ryhmäliikuntatarjontaan alla!

Ryhmäliikunta

Grit® Strength

Lihasvoimaa ja hapenottokykyä kehittävä HIIT (high intensity interval training) 30 minuutin harjoitus, jossa käytetään harjoitteluvastuksina levytankoa ja painoja.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Grit® ATHLETIC

GRIT® ATHLETIC (Les Mills) on 30 minuutin HIIT (high intensity interval training) treeni, joka kehittää kehon atleettisia ominaisuuksia: ketteryyttä, nopeutta, koordinaatiota sekä räjähtävyyttä. Tunnilla käytetään ohjelmasta riippuen levytankoa, - painoja ja steppilautaa tai pelkästään oman kehonpainoa.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Hot Flow Yoga

Virtaava voimajoogatunti, joka rakentuu vaihtuvan teeman ympärille. Tunnilla asanat liitetään toisiinsa virtaaviksi liikesarjoiksi, jossa yhdistyy dynaamisuus, voima, kehonhallinta ja liikkuvuus.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Functional Fitness 45 ja 60

FUNCTIONAL FITNESS sisältää voima- tai taito-osion, jota seuraa intervallitreeni. Treenit perustuvat ihmiselle luontaisiin toiminnallisiin liikkeisiin. Treeneissä yhdistellään eri painonnosto- ja voimisteluliikkeitä sekä aerobisia harjoitteita kuten juoksua, soutua ja hiihtoa. Tunti sopii kaikentasoisille treenaajille iästä, urheilutaustasta tai lähtötasosta riippumatta. Jokainen treeni sovitetaan/skaalataan kullekin treenaajalle sopivaksi muuttamalla vastusta, toistomääriä ja intensiteettiä.

Kortti
Esport-jäsenyys

Hot PowerYoga

Hot PowerYoga soveltuu joogaa jo jonkin verran harrastaneille tai muuten hyvän kehonhallinnan omaaville, jotka kaipaavat hiukan raskaampaa harjoitusta. Tunti lisää liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa omaa kehonpainoa hyödyntäen. Tunnilla yhdistetään hengitystä sekä flowmaisia dynaamisia liikesarjoja. tunti on tehokas ja monipuolinen lihaskunto-liikkuvuusharjoitus, jossa myös syke nousee. Tunti alkaa lämmittelyllä sekä päättyy rentoutukseen.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Sisäpyöräily virtuaalitunnit

THE TRIP -sisäpyöräilystudiostamme löytyy kolme virtuaalista Les Mills sisäpyöräilytuntia: THE TRIP®, SPRINT™ ja RPM®. Tunnit on merkitty aikatauluun ja ajastettu valmiiksi, ja tunnit lähtevät pyörimään automaattisesti aikataulun mukaan. Virtuaalituntien ohjauskieli on englanti.

Kortti
Esport-jäsenyys

UPPER BODY 30

Taattua voimaa ylävartaloon! Upper Body -tunti on tehokas täsmätreeni ylävartalolle, joka kehittää ylävartalon voimaa, lihaskuntoa ja ryhtiä. Tunnilla tehdään monipuolisia lihaskuntoharjoituksia, jotka vahvistavat hartioita, selkää, rintalihaksia sekä käsivarsia. Ohjaaja tarjoaa vaihtoehtoisia liikkeitä eri tasoille, joten tunnille voi osallistua kuntotasosta riippumatta.

Kortti
Esport-jäsenyys

Grit® Cardio

30 minuuttinen rankka HIIT (high intensity interval training) tehotreeni, joka parantaa aerobista suorituskykyä. Tunnilla ei käytetä välineitä vaan harjoitellaan aina oman kehonpainolla.

Kortti
Esport-jäsenyys

RPM®

LesMills- tuoteperheen vauhdikas sisäpyöräilytunti. Tunnilla liikutaan vaihtelevassa maastossa korkealla sykealueella. RPM- tunti sopii kaikille, sillä nopeuden ja vastuksen voi säätää mieleiseksesi.

Kortti
Esport-jäsenyys

BodyBalance®

Joogaan pohjautuva kehon ja mielen yhdistävä harjoittelumuoto. Tunnilla tehtävät liikkeet kehittävät kehon tasapainoa, voimaa, liikkuvuutta ja rentoutta.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Hotpilates ja Pilates

Kehonhallintamenetelmä, jonka tavoitteena on kehittää toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta sekä opettaa fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja. Tunneilla voidaan käyttää hyödyksi pilatespalloja sekä pieniä käsipainoja.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Hot Yin Yoga

Rauhallinen ja koko kehoa ja mieltä tasapainottava joogaharjoitus, jossa pitkät venytykset kohdistuvat sidekudoksiin. Yin Yoga rentouttaa ja avaa kehoa pitkien ja rauhallisten liikkeiden vaikutuksesta. Tunti ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Cardio Ride

Reipas ja monipuolinen vauhtikestävyystunti, joka kohottaa aerobista kuntoa.

Kortti
Esport-jäsenyys

LES MILLS CORE™

LES MILLS CORE™ (Les Mills) on yksinkertainen ja tehokas keskivartalotreeni, joka on suunniteltu vahvistamaan erityisesti vatsan, selän ja lantion alueen lihaksia

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

Air Yoga

Esport Bristolista löydät AirYoga-tunteja. AirYogassa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.

Kortti
Esport-jäsenyys

SPRINT™

30 minuutin kovatehoinen intervalliharjoitus. SPRINT™ on haastava ja kovatehoinen treeni, jossa käytetään apuvälineenä sisäpyöräilyyn tarkoitettua pyörää maksimaalisen treenin tekemiseksi.

Kortti
Esport-jäsenyys

BodyJam®

BODYJAM®on energinen ja mukaansatempaava tanssillinen tunti, jossa yhdistyvät uusimmat musiikki- ja tanssitrendit.

Kortti
Esport-jäsenyys

BodyAttack®

Energinen intervallitreeni, joka koostuu tehokkaista ja yksinkertaisista askelsarjoista. Lihaskuntoharjoittelussa käytetään vastuksena kehon omaa painoa. Tunti kehittää erityisesti aerobista kuntoa.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

BodyCombat®

Itsepuolustuslajeihin perustuva tehotreeni, jonka liikkeet ovat saaneet vaikutteita mm. karatesta, nyrkkeilystä ja tai chi’sta. Tehokas tunti, joka kehittää erityisesti aerobista kuntoa ja antaa haasteita kehon koordinaatiokyvylle.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card

BodyPump®

Ympäri maailmaa suosittu koko kehon lihaskuntotunti. Painot valitaan oman kuntotason mukaan 2 ja 32 kilon väliltä.

Kortti
Esport-jäsenyys
Kortti
Bristol Day Card
Kortti
Arena Card
Kortti
Arena 10-kortti

BodyStep®

BODYSTEP® on energinen ja vauhdikas tunti, joka tehdään step-lautaa hyödyntäen. Yksinkertaiset askellukset laudalle ja toiminnallinen voimaharjoittelu takaavat entistä tiukemman treenin pakaroille ja reisille. Laudan lisäksi tunnilla käytetään levypainoja. Harjoitteluun on helppo päästä mukaan, vaikka ei olisi aiemmin käynyt BODYSTEP® - tunnilla.

Kortti
Esport-jäsenyys

Superbooty

Kivenkova 30 min pakaratreeni, johon on koottu kaikki tehokkaimmat ja nopeasti kehitystä tuovat pakaraliikkeet kuntosalilta ja jumpista. Tämä on sinulle, joka haluat napakkaa ja simppeliä treeniä, ja näkyviä tuloksia! 

Kortti
Esport-jäsenyys

The Trip®

THE TRIP® on täydellinen yhdistelmä treeniä, teknologiaa ja fyysisiä haasteita. 40min tunnin aikana liikutaan ohjaajan johtamana 3D-maailmassa, jossa musiikki ja ympäristö ovat yhdistetty virtuaalitodellisuuteen, tuoden treeniin täysin uuden ulottuvuuden. Ainutlaatuinen ympäristö 3D-maailmassa huippuäänentoistolla mahdollistaa elämyksen, jota ei millään toisella sisäpyöräilytunnilla pääse kokemaan. Tervetuloa seuraavan sukupolven treeniin!

Kortti
Esport-jäsenyys