ESPORT BRISTOL

Esport Bristol on Stadin monipuolisin liikuntakeskus – 150 ryhmäliikuntatuntia viikossa, kaupungin kovin Les Mills -tuntien kattaus, Hot Jooga Studio, 3D sisäpyöräilystudio, uniikki The Stage ryhmäliikuntatila, Functional Studio, kuntosali painopakka- ja vapaapainoalueella sekä omalla cardio alueella.

ESPORT BRISTOLIN AVOIMET OVET MA-KE 25.-31.10.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen Esport Bristoliin Avoimet Ovet -viikon aikana MA-SU 25.-31.10. Avoimet Ovet -viikolla kuntosalin käyttö ja kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat ilmaisia. Varaa paikkasi ryhmäliikuntatunneille numerosta 0300 472 300 (0,42€/min) tai Esport Bristolin vastaanotosta Helsingin Mikonkadulta, Aikatalosta. Katso ryhmäliikunta-aikataulut täältä >>

AVOIMET OVET -TARJOUKSENA loppuvuosi 0 euroa 12 kk Esport Smart-jäsenyyteen (ei liittymismaksua).

INBODY -kehonkoostumusmittaukset veloituksetta
MA 16.00-18.00
TI 16.00-18.00
KE 18.30-20.00
TO 17.00-18.00 ja 18.30-19.30

Varaa aika INBODY-mittauksen puhelimitse 0300 472 300 (0,42€/min) tai vastaanotosta.

PERSONAL TRAINING -TARJOUKSENA tarjoamme uusille personal trainer -asiakkaille 2 veloituksetonta lisätapaamista 5 kerran ja sitä pidempiin paketteihin. Tutustu Esportin Personal Trainer -palveluihin täältä >>

AirYoga Bristolissa

Esport Bristolista löydät AirYoga-tunteja. AirYogassa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta. AirYoga-tuntivalikoimastamme voit valita fyysisesti haastavista tunneista kevyempiin ja rentouttaviin tunteihin.

Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.

 

Kuntosali

Esport Bristolin toisesta kerroksesta löytyy tilava ja valoisa kuntosali. Varustukseemme kuuluvat mm. laadukkaat Gym80-kuntosalilaitteet, Roguen vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot ja levytangot sekä upea valikoima juoksumattoja, kuntopyöriä ja elliptisiä laitteita. Tarjoamme sinulle loistavat puitteet mm. toiminnalliseen harjoitteluun. Esport Bristolin kuntosalilta löydät hyvät puitteet niin aloittelijalle kuin myös kuntosaliharrastajan tarpeisiin.

Ryhmäliikunta

Esport Bristolista löydät monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, yli 100 tuntia/viikko! Meiltä löydät LesMills-tunnit, AirYogaa, Trampoliinitunteja sekä rauhallisempia Body&Mind-tunteja ja HotYogaa.

Personal Training

Kaipaatko uutta inspiraatiota treeniisi? Etsitkö mielekkäitä ja vaihtelevia treenimuotoja? Oli tavoitteesi saavuttaminen kaukana tai lähitulevaisuudessa, Personal Trainer räätälöi monipuolisen ja juuri sinun tarpeisiin suunnitellun valmennusohjelman sekä kannustaa ja ohjaa sinua koko ohjelman ajan.

Esport Bristol

Mikonkatu 8 (Aikatalo)
00100 Helsinki

0300 472 300 (0,42€/min)

Hae bussiaikatauluja