ESPORT BRISTOL

Esport Bristol on Stadin monipuolisin liikuntakeskus – 100 ryhmäliikuntatuntia viikossa, kaupungin kovin Les Mills -tuntien kattaus, Hot Jooga Studio, 3D-sisäpyöräilystudio, uniikki The Stage -ryhmäliikuntatila, Functional Studio, kuntosali painopakka- ja vapaapainoalueella sekä omalla cardio-alueella.

AirYoga Bristolissa

Esport Bristolista löydät AirYoga-tunteja. AirYogassa käytettävän kattoon kiinnitetyn kankaan avulla voidaan vakauttaa kehon paino ja painovoima saadaan ohjattua haluttuun kehonosaan. Kangas mahdollistaa haastavampien liikkeiden tekemisen ja venytykset ovat miellyttäviä ja pehmeitä. Harjoitukset kehittävät tehokkaasti keskivartalon lihaksia, kehonhallintaa sekä parantavat liikkuvuutta.

Tunnin vaatetuksena suositellaan hihallista paitaa ja pitkiä vetoketjuttomia trikoita. Korut, kellot ym. kannattaa poistaa ennen joogaharjoitusta. AirYogaa ei suositella raskaana oleville.

Kuntosali

Esport Bristolin toisesta kerroksesta löytyy tilava ja valoisa kuntosali. Varustukseemme kuuluvat mm. laadukkaat Gym80-kuntosalilaitteet, Roguen vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot ja levytangot sekä upea valikoima juoksumattoja, kuntopyöriä ja elliptisiä laitteita. Tarjoamme sinulle loistavat puitteet mm. toiminnalliseen harjoitteluun. Esport Bristolin kuntosalilta löydät hyvät puitteet niin aloittelijalle kuin myös kuntosaliharrastajan tarpeisiin.

Ryhmäliikunta

Esport Bristolista löydät monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja, yli 100 tuntia/viikko! Meiltä löydät Les Mills -tunnit, AirYogaa sekä rauhallisempia Body&Mind-tunteja ja HotYogaa.

Personal Training

Kaipaatko uutta inspiraatiota treeniisi? Etsitkö mielekkäitä ja vaihtelevia treenimuotoja? Oli tavoitteesi saavuttaminen kaukana tai lähitulevaisuudessa, Personal Trainer räätälöi monipuolisen ja juuri sinun tarpeisiin suunnitellun valmennusohjelman sekä kannustaa ja ohjaa sinua koko ohjelman ajan.

Esport Bristol

Mikonkatu 8 (Aikatalo)
00100 Helsinki

0300 472 300 (0,99 €/min + pvm/mpm)

Hae bussiaikatauluja

Aukioloajat

Ma–to
6:00 - 22:00
Pe
6:00 - 21:00
La
7:00 - 19:00
Su
7:00 - 20:00

Vastaanotto auki

Ma–ke
16:00 - 19:00
La
10:00 - 13:00

Asiakasneuvoja ja jäsenmyynti

Ma–ke
12:00 - 16:00
To–pe
13:00 - 17:00