WellNet-kurssi: Virkeämpi keho ja mieli neljässä viikossa

Tällä neljä viikkoa kestävällä WellNet-kurssilla syvennytään kehonhuollon olennaisimpiin asioihin ja herätellään kehoa ja mieltä monipuolisilla harjoitteilla. Kurssin aikana seuraat valmista viikko-ohjelmaa ja saat joka viikko hyvinvointiaiheisen viikkotehtävän, jolla edistät kehosi ja mielesi hyvinvointia.

Kurssi käynnistyy maanantaina 4.1.2021, mutta voit aloittaa kurssin oman aikataulusi mukaan ja kurssin sisällöt ovat käytössäsi maaliskuun 2021 loppuun saakka.

Kurssin sisältö

✅ Kurssilla syvennytään kehonhuollon olennaisimpiin asioihin ja herätellään kehoa ja mieltä monipuolisilla harjoitteilla.

✅ Saat kurssin ajalle viikko-ohjelman, joka on suunniteltu optimoimaan kehosi ja mielesi palautumista. Kaikki on mietitty puolestasi valmiiksi.

✅ Kurssilla on viikon välein vaihtuvat hyvinvointiteemat, jotka edistävät yksi kerrallaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Teemojen tiimoilta pääset tekemään kurssin aikana erilaisia hyvinvointia edistäviä viikkotehtäviä.

✅ Kurssin harjoitteet tapahtuvat kokeneen ohjaajamme Sanna Aution vetämänä Esport WellNet-onlinekanavan kautta. Kaikki kurssin treenit ovat toteutettavissa kotioloissa.

Hinta ja osallistuminen

Kurssin hinta on Esportin asiakkaille 79€. Kurssille pääset mukaan kirjautumalla WellNetiin omilla tunnuksillasi. Jos sinulla ei ole tunnuksia, voi pyytää ne täältä.

WellNetistä löydät kurssin kohdasta ”Uudet kurssit”. Maksamalla kurssin pääset mukaan ja saat sähköpostiisi lähempänä kurssin alkua infoa kurssin etenemisestä.