Valmennuspolku

Fyysisellä kunnolla on tutkitusti suuri vaikutus jaksamiseen ja energisyyteen arjessa. Tähän tosiasiaan perustuu myös Energiaa liikkeellä -valmennuspolkumme, joka on suunniteltu varta vasten energiatasojesi nostamiseen paremman fyysisen kunnon avulla.

Valmennuksen kautta saavuttamasi parempi fyysinen kunto näkyy monin tavoin arjessasi:

  • Jaksat paremmin – olet valmiimpi tarttumaan päivän haasteisiin kun tiedät kuntosi kestävän päivän rasitukset.
  • Vahvempi itsetunto – kuntosi ja energisyytesi kasvaessa itsetuntosi nousee ja olosi on itsevarmempi.
  • Resilienssi kasvaa – säännöllinen liikunta auttaa keskittymään ja käsittelemään stressiä ja ahdistusta – arjen henkisetkään haasteet eivät tunnu yhtä painavilta kuin ennen.

Valmennuspolkumme toimii, koska:

  • Paneudumme juuri sinun tarpeisiisi
  • Keskitymme täsmällisesti niihin fyysisen kunnon osa-alueisiin, jotka kaipaavat kehittämistä ja lisäävät nopeimmin energisyyttä arkeesi.
  • Asetamme konkreettiset tavoitteet lähtötilanteesi perusteella ja seuraamme niiden edistymistä säännöllisesti.
  • Käytössäsi on helppokäyttöinen treenisovellus, joka tukee harjoitteluasi.
  • Personal Trainerimme ovat osaavia ammattilaisia, jotka tukevat sinua koko matkan ajan.

Valmennuspolkumme kulmakivenä on se, että huomaat konkreettisen kehityksen fyysisessä kunnossasi ja energisyytesi lisääntymisessä – tämä on saavutettavissa ammattitaitoisten Personal Traineriemme tuella.

Tutustu valmennuspolkumme sisältöön alta ja astu matkalle kohti uutta elinvoimaa!

Näin valmennuspolkusi etenee vaihe vaiheelta

1. Vaihe: Valmistava valmennuspolku (ensimmäiset 3 kk)

Valmistavan valmennuspolun tavoitteena on rakentaa sinulle vahva fyysinen pohjakunto, jonka perustalle voidaan rakentaa pysyviä tuloksia pidemmällä aikavälillä.

Tämä vaihe käynnistyy alkukartoituksella ja energiatestillä, joiden avulla asetat valmentajasi kanssa lähtötilanteeseesi pohjautuvat tavoitteet valmennuspolulle.

Tavoitteiden pohjalta luodaan seuraavan kolmen kuukauden ajalle treenisuunnitelma, jota lähdet noudattamaan valmentajan tukemana. Valmennustapaamiset ovat kahden viikon välein ja niiden välissä omatoimisen harjoittelusi tukena toimii monipuolinen valmennussovellus.

2. Vaihe: Kehittävä valmennuspolku (3. kuukaudesta alkaen)

Kehittävän valmennuspolun tavoitteena on monipuolistaa harjoitteluasi siten, että saat arkeesi entistäkin enemmän energiaa. Tämä on mahdollista, koska edellisessä vaiheessa rakennettu hyvä pohjakunto mahdollistaa harjoittelun monipuolistamisen. Ennen kehittävän valmennuspolun alkua tavoitteitasi ja treenisuunnitelmaasi muokataan väliseurannan perusteella. Väliseurannan avulla nähdään konkreettisesti, miten valmennuspolun alussa valitut kehityskohteet ovat kehittyneet ja mihin harjoittelussa kannattaa keskittyä jatkossa.

Valmennuspolun jokainen vaihe on suunniteltu siten, että edistymistä tapahtuu harjoittelutaustasta riippumatta. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi liikkuja, huomaat konkreettisesti kehityksen fyysisessä kunnossasi ja energiatasossasi koko valmennuksen ajan.