Tenniskoulu 2018-2019

Tenniskoulun lukuvuosi 2018-2019 on nyt käynnssä, kysy vapaita paikkoja tenniskoulun toimistolta (yhteystiedot alla).

Kursseille ilmoittaudutaan ja sitoudutaan koko lukuvuodeksi. Lukuvuoteen sisältyy 36 harjoituskertaa.
Lukuvuosi alkaa ma 20.8.2018 ja päättyy pe 24.5.2019.

Tenniskurssin maksaminen: Lukuvuosi laskutetaan kolmessa erässä. 1. syyskuussa, 2. marraskuussa, 3. maaliskuussa.
E-laskusopimus tai paperilasku (käsittelymaksu 10€ / lasku). Hinnat sis. alv. 24%.

Tenniskoulun opettajat: Miku Naukler, Hana Helminen, Jesper Saarni, Patrik Jaatinen, Eero Saari, Jani Jankkila, Ben Pallas, Leena Virta, Tim Husa, Johan Aaltonen

Tenniskoulun lomat: Itsenäisyyspäivä 6.12., Joululoma 22.12.–6.1., hiihtoloma 18.2.–24.2., Pääsiäinen 19.–22.4., vappu 30.5-1.5.

Lukujärjestyksen löydät täältä.

Tenniskoulun ehdot löydät täältä.

TUNTIKUVAUKSET

Mikrotennistä harjoitellaan minitennis-kentillä pehmeillä palloilla sekä matalilla verkoilla. Tunnit on tarkoitettu 4-5 -vuotiaille pikku pelureille. Tunnilla tutustutaan mailan ja pallon käsittelyyn leikinomaisilla harjoitteilla. Tavoitteena on tuottaa onnistumisen tunteita helppojen lasten iän ja tason mukaan suunniteltujen harjoitteiden avulla. Tunneilla käydään läpi tenniksen perusteita leikinomaisuutta unohtamatta. Onnistumiset innostavat lasta oppimaan lisää! Mikrotennis-tunnit ovat 45 minuutin mittaisia.

Minitennis-tunnit on tarkoitettu 6-8-vuotiaille. Minitennis-tuntitarjonnasta löytyy alkeis- ja jatkotunteja. Minitenniksen tavoitteena on opettaa lapselle tennistaitoja helpolla ja mielekkäällä tavalla pelaamalla pienemmällä kentällä ja hitaammilla ja pehmeämmillä pallolla. Minitenniksessä opetellaan tenniksen tekniikkaa lyönti- ja oheisharjoitusten avulla, minitenniksen jatkotunneilla keskitytään myös jo tenniksen taktiikkaan ja sääntöihin. Minitennis-tunnit ovat 45 minuutin mittaisia.

Junioritennis-tunteja löytyy 8-18-vuotiaille harrastajille. Alkeis- ja jatko 1 -tunneilla pelataan 6 hengen ryhmissä, jatko 2  ja kilpa-tunneilla 4 hengen ryhmissä. Junioritenniksen tuntitarjonta on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva omantasoinen ryhmä.

Aikuistennis-tuntitarjonnasta löytyy varmasti sopiva ryhmän oman pelikokemuksen ja -tason mukaan. Alkeistunneilla pelataan 6 hengen ryhmissä, jatko 1, jatko 2  ja kilpatunneilla 4 hengen ryhmissä.

Aikuisten aamupäivätennis pitää sisällään 1,5 tunnin mittaisen harjoituksen kerran viikossa. Harjoitukseen sisältyy tekniikkaosuus, jossa käydään läpi lyöntitekniikkaa erilaisten harjoitusten avulla sekä peliosuus, jossa hiotaan tenniksen taktisia kuvioita.

Tenniskoulun toimisto ma-to 11.30-14.30:
Rehtori Mikael Naukler
etunimi.sukunimi@esport.fi
Puh. 044-770 3207