Kaisa Tahvanainen

– Johdonmukainen, Energinen ja Empaattinen –

Kaisa on helsinkiläinen kolmen lapsen aktiivinen äiti ja muutostyöhön erikoistunut ammattilainen. Valmentajana Kaisa on ihmislähtöinen ja hänelle valmennuksen keskiössä on aina asiakas yksilönä. Empaattinen ote näkyy valmennustyössä ja Kaisa haluaa löytää todelliset syyt jokaisen asiakkaan tavoitteiden taustalta. Valmennuksessa hän nojaa tutkittuun tietoon varmistaakseen, että asiakas pääsee haluamaansa tavoitteeseen sekä turvallisesti että tehokkaasti.

Kaisan erityisosaamiseen kuuluu kyky huomioida asiakkaan laajempi elämäntilanne ja ottaa se osaksi kokonaisuuden suunnittelua. Valmennustyössä hän huomioikin asiakkaan fyysisten ominaisuuksien lisäksi vahvasti muun muassa elämänhallintaan liittyviä teemoja.
Koulutukseltaan Kaisa on valtiotieteiden maisteri, Personal Trainer sekä ryhmäliikunnan ohjaaja. Lisäksi hän on opiskellut laajasti liikuntalääketiedettä ja kansanterveystiedettä.

Kaisan valmennusfilosofia:

”Haluan, että jokainen asiakkaani kokee tulleensa nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Valmennusmallini perustuu vahvasti tutkittuun tietoon, jonka pohjalta rakennan jokaiselle asiakkaan näköisen ja nousujohteisen kokonaisuuden.”

Palaute Kaisan asiakkaalta:

”Kaisa on auttanut minua löytämään keinot ja menetelmät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksavaan arkeen. Sen matkan varrella kunto on noussut, paino pudonnut ja minä tutustunut uudella tavalla itseeni.”

Ohjauskielet: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Center & Arena

Varaa tapaaminen Kaisalle täältä.