Kaisa Tahvanainen

Hei!

Olen 40-vuotta lähestyvä kolmen lapsen äiti, intohimoinen liikkuja, personal trainer ja muutosjohtamisen konsultti terveyspalveluiden toimialalla. Olen liikuttanut Esport-kansaa myös ryhmäliikuntapuolella yli 15 vuoden ajan, mutta nyt keskityn Esportissa pääosin yksilö- ja ryhmävalmennuksiin personal trainerina. Omaan laajan kokemuksen ja koulutuksen liikunnan sekä kansanterveyden parista ja oma intohimoni on auttaa ruohonjuuritasolla jokaista asiakasta löytämään itsensä näköinen liikunta- ja urheilupolku sekä motivaatio terveeseen ja vahvaan loppuelämään – riippumatta missä elämäntilanteessa kulloinkin on.

Elämän on oltava kokonaiskuormituksen ja palautumisen suhteen tasapainossa ja siten valmennusmallissani keskiössä on kestävällä pohjalla olevan harjoitteluohjelman rakentaminen, joka luo mahdollisuuden elämänmittaiseen hyvinvointiin ja vahvaan arkeen. Asiakkaan kanssa keskiössä on tavoitteiden määrittely, kokonaistilanteen hahmottaminen ja näiden pohjalta progressiivisen kokonaisohjelman tekeminen tutkittuun tietoon perustuen.

Erityisvahvuuteni (itsekin kolmen harrastavan ja pienen lapsen aktiivisena äitinä) on ajanhallinta ja taito saada liikunta sekä hyvinvointi osaksi hektistäkin elämänvaihetta; tunti liikuntaa tuo kaksi tuntia energiaa. Ymmärrän kuitenkin hyvin haasteet, joita arjessa voi tulla vastaan oman hyvinvoinnin edistämiseksi ja niiden taklaamiseksi omaan hyvin varustellun työkalulaatikon, joilla työstää asiakkaan kanssa uutta energistä arkea niin liikunnan, palautumisen kuin ruokavalionkin suhteen jokaisen omien tavoitteiden pohjalta.

Omalla vapaa-ajallani harrastan pidempien matkojen kestävyyslajeja, erityisesti polkujuoksua ja hiihtoa, sekä soutua, pitkiä vaelluksia luonnossa ja voimaharjoittelua. Koska aikaa kuitenkin on rajallisesti, teen ison osan näitä lajeja hyötyliikuntana tai lasten kanssa eri välineissä heitä vetäen, työntäen ja nostellen pitkin metsiä tuntureita ja pyöräteitä.

Valmentajana olen ymmärtäväinen, huumorintajuinen ja joustava. Samaan aikaan kuitenkin haastan asiakastani, jotta tavoitteet ja valmennusohjelmat ovat juuri häntä varten, kestävälle pohjalle rakennettuja – ja siten tuovat tuloksia!  Olkoon tavoitteesi mitä tahansa esimerkiksi liikunnan aloittamisen, raskausajan liikunnan tai kilpailuaikojen parantamisen väliltä, varaa aika yhteisiin valmennuksiin ja ryhdytään hommiin. Innolla odotan yhteistä valmennusmatkaamme!

Ohjauskielet: suomi, englanti

Toimipiste: Esport Center & Arena

Varaa aika minulle täältä.