Heli Alho

Koulutus: Fysioterapeutti AMK, Personal Trainer PTF, Voimavalmentaja (Trainer4You)

Esittely: Omaan treenitaustaani kuuluu kuntosaliharjoittelun lisäksi moottoriurheilua, judoa sekä kuntoutumista isosta takareisileikkauksesta. Olen myös harrastanut ja ohjannut ryhmäliikuntaa puolet elämästäni ja lajeihini kuuluu 11 eri Les Mills -lajia.

Valmentajana olen ymmärtäväinen, postiivinen ja rauhallinen ja näen jokaisen ihmisen yksilönä. Lähestyn treenaamista kokonaisvaltaisesti ja huomioin jokaisen ihmisen lähtötason, mahdolliset fyysiset rajoitteet sekä arjen tuomat haasteet. Fysioterapeuttitaustani ansiosta osaan huomioida jokaisen kehon yksilölliset ominaisuudet, kuten esimerkiksi asentovirheet ja lihasepätasapainon. Keskityn valmennuksissani oikeanlaisiin harjoitteluasentoihin ja -tekniikoihin sekä pitämään harjoittelun monipuolisena ja tuloksekkaana. Pienilläkin muutoksilla on mahdollista saavuttaa valtavia tuloksia. Kanssani opit käyttämään kehoasi taloudellisesti ja monipuolisesti sekä ehkäisemään mahdollisten ongelmien syntymistä tulevaisuudessa. Jos kaipaat treenivinkkejä, apua laitteiden ja tekniikoiden kanssa tai sinulla on kehossasi jokin ongelma, olen valmis auttamaan sinua.

Kielitaito: suomi, englanti

Erityisosaaminen: Tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutus ja ennaltaehkäisy, lihaskuntoharjoittelu, kestävyysharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu

Toimipiste: Esport Bristol

Varaa aika Helille täältä.