Blanka Rohan-Wardi

– Motivoiva, empaattinen ja hyvä kuuntelija –

Blanka on ollut alalla pitkään ja hänen ehdottomiin vahvuuksiinsa kuuluu elämäntapamuuttujat, raskausajan liikunta, painonhallinta sekä ravitsemus. Hän pystyy hyvin hyppäämään kiireisen uraohjuksenkin saappaisiin ja löytämään parhaat mahdolliset tavat kohti asiakkaan tavoitetta.

Valmentamisessa Blanka pitää tärkeänä elämäntilanteen huomioimista kokonaisuudessa ja hän haluaa löytää kiireisenkin arjen keskellä asiakkaille toimivia tapoja hyvinvoinnin edistämiseen.

Koulutukseltaan Blanka on kuntosaliohjaaja sekä Personal Trainer. Lisäksi hänellä on liikunnan ammattitutkinto.

Blankan valmennusfilosofia:

”Minulle valmentajana työskenteleminen on sydämen asia ja keskityn asiakkaan kanssa kokonaistilanteen huomioimiseen, yksilöllisyyteen sekä kuuntelemiseen.”

Palaute Blankan asiakkaalta:

”Blanka on aivan mahtava PT. Hän on niin ammattitaitoinen ja kokenut PT. Hänellä on laaja tietotaito ihmisen hyvinvoinnista kun myös ravinnon ohjauksesta. Hän todella keskittyy asiakkaaseen ja on 100 % läsnä. Blanka osaa olla myös tiukka, sen hän tekee rakkaudella ja sirottelee mukaan huumoria. Blankalla on suuri usko asiakkaaseensa ja se myös välittyy. Itse olen taas löytänyt ilon liikunnasta ja itseni hoitamisesta Blankan avulla.”

Kielitaito: suomi, englanti, saksa, tsekki

Toimipiste: Esport Center/Arena, Express Mankkaa & Liila

Huom. Blanka tekee toistaiseksi vain yksittäisiä PT-tapaamiskertoja sekä Esportin tasoasiakkaiden PT-tapaamisia.

Voit ostaa yksittäisen PT-tapaamisen Blankalle täältä. Voit tiedustella aikoja myös sähköpostitse blanka.rohanwardi (at) gmail.com