Prehealth-valmennuspalvelut

Prehealth vastaa Esport Express -toimipisteiden Personal Training -palveluista 1.9.2021 alkaen.

Prehealth on Suomen suurin personal trainingiin keskittyvä yritys, joka tarjoaa laatupalvelua jo kymmenillä kuntosaleilla. Prehealthin konseptoidun laatupalvelun avulla saavutat tavoitteesi ja voit luottaa siihen, että valmentajat ovat kouluttautuneita ammattilaisia.

Prehealth tarjoaa sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi räätälöityjä valmennuksia ja valmennuskokonaisuuksia. Olipa tavoitteesi millainen tahansa, valmennusten lähtökohtana on aina terveys, hyvinvointi ja hyvä olo. Haluamme auttaa asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti voimaan hyvin sekä saavuttamaan konkreettisia, näkyviä ja aistittavia tuloksia.

Prehealthin laatupalveluun kuuluu:

 • Sertifioitu valmentaja apunasi treeneissä ja treenien ulkopuolella
 • Todennettavat tulokset Prehealthin alku- ja loppukartoituksen avulla
 • Koko Prehealth-tiimin tuki ja osaaminen taustalla asiakastyössä
 • Prehealthin oma mobiiliapplikaatio takaa sen, että harjoitusohjelmasi kulkevat aina mukanasi ja yhteydenpito valmentajaasi on helppoa ja saumatonta
 • Sähköinen ajanvarausjärjestelmä helpottaa treeniaikojen sopimista valmentajan kanssa
 • Asiakastyytyväisyyden jatkuva mittaaminen palvelun laadun parantamiseksi
 • Prehealth – Vain pysyvillä muutoksilla on merkitystä!

MIKSI OMA PERSONAL TRAINER?

 • Saat henkilökohtaisesti sinulle suunnitellun harjoitusohjelman.
 • Saat ammattilaisen neuvoja koskien liikuntaasi, ruokavaliota ja terveyttä.
 • Sinulla on vierelläsi treenikaveri, joka tukee ja kannustaa jokaisella tapaamisella.
 • Voit halutessasi testauttaa kuntosi esim. alku- ja loppuvaiheessa.
 • Liikuntasi säännöllistyy.
 • Teet liikkeet turvallisesti ja oikein.
 • Saat intoa uusiin haasteisiin; Liikunta on hauskaa!
 • Oma Valmentajasi on aidosti kiinnostunut terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi; Hän on Sinua varten!

Personal Trainer, Anastasia

Koulutus:
Auktorisoitu Personal Trainer
Ravintovalmentaja

Erityisosaaminen:
Elämäntapamuutokset
Kehonmuokkaus
Voimaharjoittelu

Moikka, olen Anastasia (Ana) Markolainen, Personal Trainer ja valmentaja.

Olen harrastanut monenlaisia eri liikuntalajeja laidasta laitaan vuodesta 2009 lähtien, mutta kuntosalin pariin päädyin vasta vuonna 2014.
Nykyään olen Personal Trainer -ammattini lisäksi myös Fitness-urheilija, joten osaan työskennellä monenlaisten ihmisten kanssa – riippumatta tavoitteistasi.

Urheilijamatkani on ollut aikamoista vuoristorataa:
Alussa treenasin liikaa hyvin pienellä ruokamäärällä. Minulla ei ollut mitään tietoa, miten asiat pitäisi tehdä. Mietin, että jos treenaan paljon, ja syön vähän, kehityn. Kehitystä ei tullut, koska en tiennyt, miten asiat pitää tehdä.

Treenasin koko ajan samalla tavalla, liikaa ja liian kovaa. Söin pitkään liian vähän ja oloni alkoi mennä vain huonommaksi. Sitten tuli totaalinen stoppi. Treenit jäi kokonaan, ja syöminen oli huonolla mallilla. Tämän seurauksena minusta tuli melkein anorektikko.

Pikkuhiljaa aloin opettelemaan syömistä ja treenasin vähemmän. Keskityin myös palautumiseen ja tulokset alkoivat nousta paljon nopeammin ja aloin voimaan paljon paremmin!

Meni jonkin aikaa, kunnes aloin perehtymään enemmän fitness-elämään. Minulle se ei tarkoita pelkkää nättiä kroppaa vaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveellistä elämää. Löysin itselleni ammattitaitoisen valmentajan, joka sai minut miettimään asioita täysin eri lailla: Opin treenaamaan oikein ja turvallisesti. Teimme yhdessä selkeät tavoitteet, mikä kasvatti motivaatiota. Ja ennen kaikkea, opin syömään tarpeeksi ja monipuolisesti. Uskokaa tai älkää: Syömistä riittää!

Tässä minun tarinani, jonka halusin kertoa teille rehellisesti.

Vaikea alkutilanne ja siitä nouseminen sekä täydellisen muutoksen tekeminen parempaan antoi minulle myös inspiraation ja tavoitteen: Haluan auttaa muita ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa! Ei ole väliä, onko sinulla urheilutaustaa vai ei, haluan auttaa sinua!

Olipa tavoitteesi painon pudotus, kunnon kohotus, kehon muokkaaminen tai ja ylipäänsä liikunnan ja hyvinvoinnin lisäämisen sinun arkeesi, minä autan sinua siinä!

Tehdään yhdessä sinun unelmistasi totta!

Valmennan suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Testaa kuntosi maksutta (arvo 129 €)

Yhteystiedot:

Anastasia
p. 045 840 9795
anastasia.markolainen@prehealth.fi

Varaa valmennusaika minulta täällä.

Personal Trainer, Jasmin

Koulutus:
Personal trainer (Trainer4you)
Ravintovalmentaja (Trainer4you)
Farmaseutti (Helsingin yliopisto)

Erityisosaaminen:
Kehonmuokkaus
Painonhallinta
Ravintovalmennus
Liikkuvuusharjoittelu

Olen Jasmin, 27-vuotias, lisensoitu personal trainer ja ravintovalmentaja, sekä farmaseutti.

Urheilu on ollut iso osa elämääni koko aikuisikäni, ja minulta löytyy monipuolinen liikuntatausta, johon kuuluu mm. kestävyysjuoksua, kuntosaliharjoittelua ja astangajoogaa. Viimeiset 4 vuotta olen ollut mukana fitness-urheilussa ja kilpaillut body fitnessissä 2 kertaa.

Olen iloinen, helposti lähestyttävä ja kannustava valmentaja, mutta samalla sopivan vaativa ja tarkka. Treenaaminen kanssani on taatusti tehokasta ja turvallista. Asiakkaani kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeä asia, joten otan jokaisen asiakkaan aina yksilönä, ja suunnittelen harjoitusohjelmat hänen arkeensa ja elämäntilanteeseensa sopiviksi. Farmaseuttina osaan ottaa huomioon myös mahdollisten sairauksien ja lääkitysten vaikutukset harjoitteluun ja ravitsemukseen. Haluan saada jokaiselle parhaan mahdollisen tuloksen samalla nauttien matkasta.

Milloin aloitetaan?

Testaa kuntosi maksutta (arvo 129 €)

Yhteystiedot:

Jasmin
p. 050 551 3194
jasmin.sarin@prehealth.fi

Varaa valmennusaika minulta täällä.