Ohjeita kuntosaleille ja ryhmäliikuntatunneille

  • Kirjauduthan aina itsepalvelupisteellä saapuessasi valitsemallesi tunnille ja/tai kuntosalille. Ryhmäliikuntatunnit tulevat valittaviksi kaksi tuntia ennen ko. tunnin alkua. Mikäli kirjaudut vahingossa väärälle tunnille, palautathan kontrollilipun vas­taanottoon tai asiakasneuvojalle, näin paikka vapautuu muille asiakkaille.
  • Kontrollilippu ryhmäliikuntatunnille tulee ottaa viimeistään kolme minuuttia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tunti poistuu itsepalvelupisteen näytöltä eikä tunnille enää saa lippua. Tunnille ei saa mennä enää tunnin alettua. Tunnilta myöhästyminen tai lähteminen ennen tunnin päättymistä häiritsee muita tunnilla olevia ja on myös turvallisuusriski.
  • My Esportin kautta tunnille varattu lippu tulee lunastaa itsepalvelupisteeltä viimeis­tään 12 minuuttia ennen tunnin alkua. Mikäli tunti on täynnä ja lippua ei lunasteta, vapautuu se muiden asiakkaiden käyttöön. Itsepalvelupisteeltä voit lunastaa lippuja tunneille viimeistään 3 min ennen tunnin alkua, mikäli tunti ei ole täynnä.
    HUOM! MyEsportin kautta tehty webvaraus tulee perua 2 h ennen tunnin alkua.
  • Tuntien ohjaajat ja mahdolliset tuntimuutokset näet My Esport-palvelusta sekä it­sepalvelu-pisteeltä kirjautuessasi tunnille.
  • Treenijalkineiksi soveltuvat parhaiten vaaleapohjaiset sisäjalkineet. Joillakin rauhallisilla tunneilla esim. Keho ja Mieli -tunneilla voit treenata paljain jaloin tai sukkasillaan. HotStudion tunneille tulee ottaa mukaan oma joogamatto, yksi iso pyyhe maton päälle, yksi pieni hikipyyhe sekä iso juomapullo. Muutoin treenivaatteeksi soveltuvat esimerkiksi t-paita sekä shortsit/ trikoot.