Tenniskoulu

Kaipaako kämmenlyöntisi kohennusta, onko rystysi ruosteessa? Esport Centerin tenniskoulusta löytyy ryhmiä kaikentasoisille tennistaitureille!

info

Esport Centerin tenniskoulusta löytyy ryhmiä kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Ammattitaitoisten ohjaajien johdolla pääset hyvin uuden harrastuksen alkuun tai vanhana pelurina nostat pelisi uudelle tasolle. Tenniskoulun talvikausi alkaa elo-syyskuun vaiheessa ja jatkuu toukokuun loppuun. Tenniskouluun ilmoittaudutaan aina koko lukuvuodeksi. 

Kesäkaudella järjestetään aikuisille lyhyitä intensiivikursseja ja lapsille suosittuja tennispainotteisia urheiluleirejä sekä eritasoisia kursseja.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: 

Mikael Naukler
Puh. 044 770 3207 (ma-to klo 11.30-14.30)
etunimi.sukunimi@esport.fi 

Lounastennis

Lounastennistä Esport Centerissä syksyllä 2018!

Lounastennistä pelataan Esport Centerissä maanantaisin ja/tai keskiviikkoisin klo 12.00-13.00. Lounastennis alkaa ma 17.9./ke 19.9. ja päättyy 12.12. Max 8 hlöä/ryhmä.
Lounastenniksen hinta on 20 €/tunti. Lounastenniksessä on paikalla valmentaja, tunnin aikana on käytössä useampia kenttiä, joista osalla pelataan ja osalla pidetään valmentajajohtoisia harjoituksia.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mikael.naukler@esport.fi