Express elokuu

Tervetuloa tutustumaan veloituksetta Express Esport Mankkaalle tai Liilaan!

Veloituksettoman tutustumisen kertomalla toimipisteellä koodin ”Express tutustuminen” 

HUOM! Yksi (1) tutustumiskerta/henkilö/toimipiste. Ilmainen tutustumiskerta edellyttää yhteystietojen jättämistä tutustumisen yhteydessä.

Esport Express -toimipisteillä ikäraja on 14 vuotta.

 

Tutustumisen yhteydessä voi hyödyntää huippukampanjan Express-jäsenyyteen! Jäsenyydellä saat käyttöösi Express Mankkaan ja Liilan palvelut.

Kun liityt Express-jäseneksi 23.8.2020 mennessä, saat 12 kk treenit 10 kk hinnalla! Lisäksi saat liittymismaksun veloituksetta (arvo 29 €).  Sopimusjakson 12 kk hinta yhteensä 299 € (norm. 358,80 €). Voita valita joko kerralla maksettavan tai kuukausiveloitteisen sopimuksen.

Kampanja koskee uusia 12 kk määräaikaisia sopimuksia ja on voimassa 23.8.2020 asti.

 

Esport Express Mankkaa on monipuolinen 1200 m2 kuntosali Gym80 -laitteilla. Esport Expressistä löytyy lisäksi erinomaiset puitteet toiminnalliseen harjoitteluun, lisäksi kuntosalilta löytyy erillinen lämmittely- ja venyttelyalue.

Express Liila on monipuolisesti varusteltu 1500 m2 kuntosali, josta löytyy niin painopakkalaitteet kuin erinomaiset puitteet toiminnalliseen treeniin jättikokoisella Roguen välineistöllä varustetulla toiminnallisen harjoittelun alueella. Treenitilan kattavat neliöit ja kuutiot takaavat laadukkaan ja omatahtisen harjoittelun.

Esport Express Liilassa lisäksi Boulderointiseinä sekä Streetworkout!

Tervetuloa!

Esport Express Mankkaa
Sinikalliontie 1
02630 Espoo

Esport Express Liila
Martinsillantie 10 (Kauppakeskus Liila)
02270 Espoo, Suomenoja