Tilat

Tervetuloa monitoimihalliin Tapiolan urheilupuistoon! Esport Arenalla 800 metrin juoksurata, iso kuntosali (Kunto-Arena), ryhmäliikuntatilat, kamppailukeskus, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, CrossTraining-sali sekä salibandykenttiä ja täysmittainen jalkapallokenttä! 

Kuntosali

Esport Arenan kuntosali Kunto-Arena tarjoaa laadukkaat ja toimivat puitteet toiminnalliseen harjoitteluun. 750 neliön avarat tilat palvelevat niin kuntosaliharrastajia kuin kilpa- ja ammattiurheilijoitakin. Kunto-Arenalla on mm. toiminnallisen harjoittelun tila, josta löytyy mm. kyykkypaikat, vapaaharjoittelualue sekä kelkantyöntörata. Tämän lisäksi Kunto-Arenalta löytyy Gym 80 painopakalliset laitteet sekä aerobiseen harjoitteluun tarkoitetut Precorin kuntopyörät, juoksumatot sekä crosstrainerit.

Esport Arenan kuntosali Kunto-Arena tarjoaa laadukkaat ja toimivat puitteet toiminnalliseen harjoitteluun sekä perinteiseen kuntosaliharjoitteluun.

Juoksuradat

Arenan 800 metrin pituinen sisäjuoksurata sijoittuu kahteen kerrokseen. Ylemmän kerroksen 400 metrin pituinen osuus on Mondo-päällysteinen. Sisäjuoksurata soveltuu erinomaisesti niin juoksuharjoitteluun kuin lämmittelyynkin.

Salibandykentät

Esport Arenalta löytyy 7 täyskorkeaa salibandykenttää sekä yksi matala salibandykenttä. Kaikilla kentillä on TaraFlex-matto. 

Jalkapallokenttä

Esport Arenan ylimmästä kerroksesta löytyy täysmittainen jalkapallokenttä, joka sopii niin treenitoimintaan kuin myös otteluihin. Täysmittaista kenttää voi varata myös puolikkaana. 

Testiasema

Esport Arenalla sijaitsee nykyaikainen testiasema, joka vastaa niin yksittäisen liikuntaharrastajan, joukkueiden kuin yritystenkin tarpeisiin.  Testiaseman avarat ja toimivat tilat tarjoavat ammattitaitoisille testaajille loistavat puitteet. Esportin laadukkaiden kuntotestien perusteella osallistujat saavat henkilökohtaisen palautteen kunnostaan sekä kirjalliset ohjeet turvalliseen harjoitteluun.  

Kamppailukeskus

Esport Arenan kamppailukeskuksen tiloista löytyy tatamipohjainen harjoittelualue painia varten sekä nyrkkeilykehä harjoittelu- ja ottelukäyttöön. 

Team Gym

Team Gym on kilpajoukkueurheilijoille suunnattu harjoittelualue oheisharjoitteluun ja kuntoutukseen. Team Gymiltä löytyy myös mahdollisuus eksentriseen laiteharjoitteluun, joka kehittää lihaksen voimaa sen venyessä. 

Cross Training -Sali

Esport Arenan alakerrassa sijaitsevassa Cross Training -salissa harjoittelevat niin kuntoliikkujat kuin ammattilaisurheilijatkin.

Cross Training -salin puitteet tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet toiminnalliseen ja kokonaisvaltaiseen harjoitteluun. Tiloista löytyy mm. kyykkypaikat, räkit, kelkantyöntö, TRX-alue, renkaat, boxit sekä kahvakuulat.