Tilat

Liilasta kuntosalilta löytyy monipuolinen varustelu, kuten painopakkalaitteet sekä erinomaiset puitteet toiminnalliseen treeniin jättikokoisella Roguen välineistöllä varustetulla toiminnallisen harjoittelun alueella, joka on taattua Esport Express -toimintalinjaa. Treenitilassa on riittävästi neliöitä ja kuutioita, jotka takaavat laadukkaan ja omatahtisen harjoittelun. Esport Express tarjoaa siis ensiluokkaisen ja monipuolisen toimintaympäristön liikuntaharrastuksellesi, edullisesti.

Esport Express Liilassa lisäksi Boulderointiseinä sekä Streetworkout!

Boulderointi

Express Liilasta löytyy myös boulderointiseinä!

Boulderointi on sisäseinäkiipeilyä ilman valjaita. Liilan boulderointiseinällä on useita väreillä merkattuja reittejä, jotka vaihtelevat vaikeustason mukaan. Liilasta löytyy sekä suora seinä että negatiivisessa kulmassa oleva seinä! Suosittelemme seinäkiipeilyssä käytettävän kiipeilykenkiä.

Streetworkout

Express Liilan Lappset-streetworkouttelineet sekä Roguen rigi mahdollistava laadukkaan ja monipuolisen kehonpainoharjoittelun. Lajissa tärkeimpiä elementtejä ovat käsilläseisonnat, punnerrukset, dipit, leuanveto, roikunta ja näiden kaikkien yhdistäminen yhdistelmäliikkeiksi.