Esport Cup

Esport Cup on huippusuosittu harrastajien ja kuntopelaajien oma kilpailujärjestelmä Esport Centerissä. Esport Cupia pelataan tällä hetkellä tenniksessä ja sulkapallossa. 

Esport Cup tuo harrastukseesi uuden ulottuvuuden ja takaa säännölliset pelit sekä vaihtuvat vastustajat! Ota haaste vastaan ja tule mukaan Esport Cupiin!

Esport Cupia on pelattu jo vuodesta 1989 lähtien. Naisten tennis cupissa on nyt  28 lohkoa eli 140 pelaajaa ja miesten tennis cupissa 50 lohkoa eli 250 pelaajaa. Squashissa pelaajia on nyt 50 ja sulkapallossa 20.

Lähteäksesi mukaan Cupiin et tarvitse peliosaketta tai seuran jäsenyyttä. Sinun ei myöskään tarvitse olla huippupeluri, sillä löydät varmasti oman lohkosi, jossa pelaat samantasoisia pelaajia vastaan.

Ottelut pelataan itse varatuilla vuoroilla Esport Centerissä. Otteluiden pelaamisen takaraja on noin kuukausi siitä, kun uudet listat saadaan nettiin. Esport Cupista ei peritä osallistumismaksua, pelaajat maksavat vain yhdessä pelaamansa tunnin. Ota haaste vastaan ja tule mukaan Esport Cupiin!

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Tennis

Tim Husa
044 770 3207
etunimi.sukunimi@esport.fi

 

Squash

Juha Tirkkonen
Puh. 0400-571507
juha.tirkkonen@metos.fi

 

HUOM!

Peliesteen sattuessa MUISTA PERUUTTAA vuorosi myös pelikassalle, puh. (09) 5024 700.

Pelaaja, joka ei pelaa kierroksella yhtään ottelua poistetaan automaattisesti Cupista.

Esport Cupin pelit on pelattava Esport Centerissä. Muualla pelatut ottelut johtavat sarjasta poistamiseen.