Esport Cup

Esport Cup on huippusuosittu harrastajien ja kuntopelaajien oma kilpailujärjestelmä Esport Centerissä. Esport Cupia pelataan tällä hetkellä tenniksessä ja sulkapallossa. 

Esport Cup tuo harrastukseesi uuden ulottuvuuden ja takaa säännölliset pelit sekä vaihtuvat vastustajat! Ota haaste vastaan ja tule mukaan Esport Cupiin!

Tenniksen Esport Cupia on pelattu jo vuodesta 1989 lähtien. Naisten tennis cupissa on nyt  28 lohkoa eli 140 pelaajaa ja miesten tennis cupissa 50 lohkoa eli 250 pelaajaa. Squashissa pelaajia on nyt 50 ja sulkapallossa 20.

Lähteäksesi mukaan tenniksen Esport Cupiin et tarvitse peliosaketta mutta seuran (TCT) jäsenyys tarjoaa sinulle ilmaisen osallistumisen. Ilman jäsenyyttä Cupin osallistumismaksu on 50€ (syksy) ja 50€ (kevät). Sinun ei myöskään tarvitse olla huippupeluri, sillä löydät varmasti oman lohkosi, jossa pelaat samantasoisia pelaajia vastaan.

Ottelut pelataan itse varatuilla vuoroilla Esport Centerissä. Otteluiden pelaamisen takaraja on noin kuukausi siitä, kun uudet listat saadaan nettiin. Pelaajat maksavat yhdessä pelaamansa tunnin. Ota haaste vastaan ja tule mukaan Esport Cupiin!
 

HUOM!

Peliesteen sattuessa MUISTA PERUUTTAA vuorosi myös pelikassalle, puh. 0300 472 300 (0,99€/min)

Pelaaja, joka ei pelaa kierroksella yhtään ottelua poistetaan automaattisesti Cupista.

Esport Cupin pelit on pelattava Esport Centerissä. Muualla pelatut ottelut johtavat sarjasta poistamiseen.

Esport Cupin säännöt 2022-2023

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Tennis

Lasse Heikura
050 4913704
www.ea-sarjat.fi
lasse.heikura@esport.fi

 

Squash

Juha Tirkkonen
Puh. 0400-571507
juha.tirkkonen@metos.fi