Tilat

Esport Centeristä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet toimivissa ja viihtyisissä tiloissa – avara kuntosali, ryhmäliikuntatilat sekä lukuisat mailapelikentät kutsuvat kaiken tasoisia liikkujia! 

 

Ryhmäliikuntatilat

Esport Centerin kattavaa ja monipuolista ryhmäliikuntatarjontaa varten tiloista löytyy kaksi jumppasalia, HotStudio ja TRIP STUDIO, jossa on tarjolla mm. LesMills THE TRIP-tunteja upeissa 3D-maisemissa ohjaajan johdolla sekä muita sisäpyöräilytunteja. Esport Centerin ryhmäliikuntatunnit on käytettävissäsi Esport-jäsenyydellä. 

Kuntosali

Esport Centerin monipuolinen kuntosali tarjoaa turvalliset ja monipuoliset olosuhteet kaikenlaisiin harjoittelutavoitteisiin.

Täysin uudistettu toiminnallisen harjoittelun tila sekä Roguen levytangot, maastaveto- ja kyykkypaikat, sekä irtopainot mahdollistavat kunto- ja aktiiviliikkujien tarpeet. Lisäksi Gym 80 painopakkalaitteet sekä venyttelyparvi täydentävät kuntosaliharjoittelua.

Esport Centerin kuntosali on käytettävissäsi Esport-jäsenyydellä. 

Mailapelikentät

Esport Centeristä löytyy 13 sisätenniskenttää ja kaksi ulkotenniskenttää, 16 sulkapallokenttää ja 6 squashkenttää. Vuoron voit varata pelikassalta 09-502 4700 tai suoraan webvarauksen kautta! 

Kabinetti

Esport Centerin kahvion vieressä sijaitsevaan kabinettitiloissa järjestetään mm. yksityistilaisuuksia, luentoja sekä lounaspalavereita. Kabinetissa on tilaa 30 henkilölle. Kabinettitila on tarvittaessa jaettavissa myös kahteen pienempään tilaan. Lisätietoja löydät täältä.
 

Pukuhuonetilat

Kuntosali- ja ryhmäliikunta-asiakkaiden käytössä on miehille yksi ja naisille kaksi pukuhuonetta sauna- ja suihkutiloineen. Pukuhuoneiden kaapit toimivat jäsenrannekkeilla/-korteilla. Mailapelaajien käytössä on saunalliset pukuhuonetilat sekä tennis- että sulkapallopuolella. Pukuhuonetiloista löytyy lisäksi lukolliset kaapit tavaroiden lyhytaikaiseen säilyttämiseen, tennispukuhuoneissa tarvitset 1 € pantin ja sulkapallopuolella 0,20 € pantin.

Esport Pro Shop

Esport Centerissä sijaitsevasta Pro Shopista löydät urheilu- ja vapaa-ajan valikoiman sekä välineet mailapeleihin ja treenaamiseen. 

Tekstiilivalikoimista löydät Puman treeni- ja vapaa-ajan tekstiilit niin miehille ja naisillekin. Lisäksi mailapelaajille tekstiilivalikoimista löydät Wilsonin tuotteita. Mailapelien tuotevalikoima kattaa mailapelivaatteet, pelikengät ja gripit. 

Välinevalikoimista löydät urheiluvälineet mm. Casall, Wilson, Puma, jalkineista löytyy tennistossuja Wilsonilta ja treenikenkiä Pumalta.  

Shopissa toimii lisäksi ammattitaitoinen mailanjännitys- ja huoltopalvelu, joten pelivälineesi kunnossapito on helppoa ja nopeaa! 

Esport Café

Viihtyisässä Esport Caféssa on tarjolla terveellisiä salaatteja ja keittoja, patonkeja sekä erikoiskahveja ja leivonnaisia. Kahvilassa on 70 asiakaspaikkaa sekä ulkoterassi. Lisäksi käytössä on kaksi kabinettia kokouspalveluita varten. Tilat ovat varattavissa myös yksityistilaisuuksia varten, joten kauttamme onnistuu myös erilaiset räätälöidyt yritystilaisuudet. Lue lisää yrityspalveluistamme.