WEBVARAUS ESPORT-JÄSENILLE POIKKEUSTILANTEESSA

Tärkeää tietoa Esport-jäsenille!

MyEsport-webvarausjärjestelmästä löytyy varausmahdollisuus nyt myös kuntosalikäynneille. Tilanteiden muuttuessa nopeastikin ovat ajat tällä hetkellä varattavissa enintään 7 päiväksi eteenpäin.

HUOM! Avaamme nyt varattavia aikoja niin nopeasti kuin mahdollista, mutta saattaa kestää hetken, ennen kuin seuraavat 7 päivää viikkoa näkyvät varauskalenterissa kokonaisuudessaan.

Kuntosalien ja ryhmäliikutantuntien asiakaspaikat tulevat kaikki toistaiseksi etukäteen varattaviksi. Kuntosalille on varattavissa 55 minuutin treeniaikoja ja cardioalueelle 25 minuutin aikoja.

Tässä vallitsevassa tilanteessa on erityisen tärkeää, että käytät paikalla ollessasi vain varaamaasi harjoitusaluetta. Alueiden ehdoton enimmäismäärä on 10 hlöä / tila ja tätä määräystä ei saa edes tilapäisesti ylittää. Samoin määräystä 2 metrin turvavälistä tulee noudattaa poikkeuksetta.
Näin noudatamme yhdessä Aluehallintoviraston antamia määräyksiä rajoitetuista asiakaspaikoista ja varmistamme turvalliset treeniolosuhteet kaikille.

WEBVARAUSOHJEET

– Varauksia voi olla voimassa enintään 4 kpl 7 päivän ajalle.
– Mikäli jättää saapumatta/varauksen lunastamatta 3 kertaa, menettää varausoikeuden 30 päiväksi.
– Jotta varauskerta kirjautuu käytetyksi, tulee varaus lunastaa itsepalvelupisteeltä aina ennen jokaista treenikertaa. Ohje varauksen lunastamiseksi 12 minuuttia ennen varauksen alkua on toistaiseksi poistettu, mutta lunastahan lippusi ennen varaamasi harjoitusajan/tunnin alkua. Tämän jälkeen et enää pääse kirjautumaan itsepalvelupisteen kautta.
– MyEsport-webvarauksessa harjoitusaika on toistaiseksi näkyvillä ja varattavissa vielä 30 minuuttia ennen ko. ajan/ryhmäliikuntatunnin alkua aiemman 2 tunnin sijaan, mikäli paikkoja on vapaana. Huomioithan, että varattua harjoitusaikaa ei voi perua, mikäli ajan/tunnin alkuun on alle 2 tuntia.
– Webvaraus tulee perua vähintään 2 h ennen varauksen alkua MyEsportin kautta.
– Mikäli kaikkia harjoitusaikoja tai ryhmäliikuntatuntien paikkoja ei ole varattu etukäteen, voi ajan/paikan lunastaa myös paikan päältä itsepalvelupisteeltä, jolloin treeniajat noudattavat samaa aikataulua kuin etukäteen varattavissa olevat ajat.

Mikäli sinulla ei vielä ole webvaraustunnuksia tai et tiedä käyttäjätunnnustasi, olethan yhteydessä toimipisteesi asiakaspalveluun.

IN ENGLISH

According to the decision given on by the Regional State Administrative Agency on Friday 26th of February, we will limit the numbers of trainers till maximum of 10 persons per training place.

At this point you have to make a reservation for the gym area and cardio area separately. Reservations can be made in MyEsport – web reservation system. You can book maximum of 55 minutes for the gym and 25 minutes for the cardio.

It is very important that you will train at that place where you make the reservation. For example if you book a 55 minutes spot to the gym you cannot not go to cardio area. There can be maximum of 10 persons per area at the same time. It is also very important that you will keep the time limits.

Esport Staff have the right to remove from the training facilities.

Thank you for your co-operation. Let’s stay safe and healthy. If you feel sick please stay home.

Esport Center
fitness@esport.fi
044 770 3255

Esport Aalto
aalto@esport.fi
044 770 3260

Esport Bristol
info@esportbristol.fi
09 5868 600

Iso kiitos ymmärryksestä tässä poikkeuksellisessa tilanteessa!