VIRTUAALITUNNIT ESPORTILLA

Lisää joustoa aikatauluihin, liiku silloin kun sinulle sopii!

Olemme lisänneet virtuaalitunteja Centeriin ja Bristoliin! Virtuaalitunnit laajentavat Esportin ryhmäliikuntapalveluita ja mahdollistavat ohjatuille tunneille osallistumisen myös hiljaisina aikoina. Virtuaalitunneilla ei ole live-ohjaajaa, vaan tunti ohjataan screeniltä ja ohjaajina toimivat kansainväliset Les Mills -ohjaajat. Virtuaalitunneilla kieli on englanti.

Ohjelmoidut virtuaalitunnit  löytyvät ryhmäliikunta-aikatauluista.

Virtuaalitunnit löytyvät keskuksistamme seuraavasti:

ESPORT CENTER

The Trip –pyöräilystudiostamme löydät kolme erilaista virtuaalista sisäpyöräilytuntia: Les Mills THE TRIP®, SPRINT™ ja RPM®. Tunnit on merkitty aikatauluun ja ajastettu valmiiksi, jolloin tunnit lähtevät pyörimään automaattisesti aikataulun mukaan.
Virtuaalitunnit näet myös varausjärjestelmästämme.

ESPORT AALTO

The Trip -pyöräilystudiostamme löydät kolme erilaista virtuaalista sisäpyöräilytuntia: Les Mills THE TRIP®, SPRINT™ ja RPM®. Osa tunneista on merkitty aikatauluun ja ajastettu valmiiksi, mutta virtuaalitunnit ovat käytössäsi myös silloin, kun ryhmäliikuntasali on vapaa.

ESPORT BRISTOL
Esport Bristolin virtuaalituntivalikoimasta löytyy koko Les Mills tuntien kirjo. Stagella käytössä on kaikki liikkuvat lattiatunnit, kuin myös sisäpyöräilytunnitkin. Tunnit on merkitty aikatauluun ja ajastettu valmiiksi, jolloin tunnit lähtevät pyörimään automaattisesti aikataulun mukaan. Äskettäin lisätyt LesMills™ virtuaalitunnit ovat:

ma 8:30 RPM45 & 12:15 BODYCOMBAT60, ti 12:00 BODYBALANCE60, ke 9:15 THETRIP40, 12:00 SPRINT & 12:30 CXWORX, to 7:45 THETRIP40 & 12:00 BODYPUMP60, pe 9:00 CXWORX & 14:15 GRIT CARDIO, la 9:00 GRIT ATHLETIC & 15:50 BODYBALANCE60 & su 13:15 SPRINT.

Ajastetut virtuaalitunnit näet myös varausjärjestelmästämme.